Η ομορφιά είναι ευλογία, λένε πολλοί. Ωστόσο, για την Laura Fernee φαίνεται πως είναι κατάρα.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια, δηλώνοντας ότι η εμφάνισή της είναι τόσο εντυπωσιακή που έχει καταστρέψει τη ζωή της και την έχει αναγκάσει να παρατήσει τη δουλειά της!

Η Fernee αφού ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στην ιατρική έρευνα ξεκίνησε να εργάζεται σε εργαστήριο το 2008. Ωστόσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλεία της 3 χρόνια αργότερα, εξαιτίας της μεταχείρισης που τύγχανε.

Σύμφωνα με την 33χρονη Βρετανίδα, εξαιτίας του λεπτού σώματος της και του όμορφου προσώπου της, τραβούσε ανεπιθύμητη προσοχή από τους άντρες συναδέλφους της. Επιπλέον, είχε γίνει ανεπιθύμητη μεταξύ των γυναικών εξαιτίας της ζήλιας που προκαλούσε.

«Δεν είμαι τεμπέλα, ούτε bimbo. Η αλήθεια είναι ότι η ωραία μου εμφάνιση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, σε ό,τι αφορά στην εργασία, έτσι αποφάσισαν ότι η δουλειά δεν είναι για μένα τώρα. Δεν είναι δικό μου λάθος… Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για το πώς μοιάζω», εξομολογείται.

«Άνδρες συνάδελφοι ενδιαφερόντουσαν απλά για μένα και πώς έδειχνα. Ήθελα να αναγνωρίσουν τα κατορθώματά μου και τον επαγγελματισμό μου αλλά το μόνο που βλέπουν είναι το πρόσωπο και το σώμα».

Όπως αποκάλυψε, άντρες άφηναν «ρομαντικά δώρα» στο γραφείο της και συνέχεια της ζητήσουν να βγουν.

«Ακόμη και όταν ήμουν στο εργαστήριο χωρίς μέικ-απ, συνέχισαν να έρχονται εξαιτίας της φυσικής μου ελκυστικότητας. Δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσα να κάνω για να το σταματήσω».