Ένα δίχρονο παιδάκι τραυματίστηκε τη Δευτέρα (22/07), όταν σκαρφάλωσε στην ταινία αποσκευών του διεθνούς αεροδρομίου Hartsfield-Jackson στην Ατλάντα, με αποτέλεσμα το μηχάνημα να το «ρουφήξει» και να το μεταφέρει σε ένα δωμάτιο όπου κατέληγαν οι βαλίτσες. Αφού οι υπάλληλοι έπιασαν τον πιτσιρικά στα χέρια τους, στη συνέχεια αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο μικρός έπαιζε κοντά στο μηχάνημα, αλλά δεν γνώριζε το πώς λειτουργούσε αυτό, με αποτέλεσμα ο ιμάντας να τον παρασύρει. Μάλιστα, από τις κάμερες καταγράφεται η μάχη του με τις βαλίτσες, προκειμένου να μην τον «ρουφήξει» η ταινία, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Όσο για το πώς κατέληξε ένα μικρό παιδί να έχει ένα τέτοιο συμβάν, η μητέρα του ανέφερε πως άφησε τον γιο της, Λορέντσο, για μόλις δύο λεπτά, προκειμένου να τυπώσει την κάρτα επιβίβασης. «Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα να πηδήξω πάνω στην ταινία και να τον βγάλω από εκεί, αλλά δεν με άφησαν. Είχα τρομοκρατηθεί και ευχόμουν να είναι καλά. Ελπίζω, τουλάχιστον, να απόλαυσε τη… βόλτα», ανέφερε, σύμφωνα με το Fox News.

Δείτε το περιστατικό: