Ο νεαρός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για την υποτιθέμενη επίθεση σε έναν άντρα, ο οποίος τον φωτογράφιζε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσαν χθες οι εισαγγελικές αρχές.

Η εισαγγελέας Μάρα ΜακΊλβειν ανέφερε στην έκθεσή της ότι «δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία» που να αποδεικνύουν ότι ο Καναδός τραγουδιστής συνεπλάκη με τον επαγγελματία φωτογράφο διασημοτήτων, Χοσέ Χερνάντες-Ντουράν, προτού φύγει από το εμπορικό κέντρο, το οποίο είχε επισκεφτεί τον Μάιο με την ηθοποιό Σελένα Γκόμεζ.

Ο φωτογράφος κατηγόρησε τον Μπίμπερ, 18 ετών, ότι ο νεαρός βγήκε από ένα μίνι-βαν και τον γρονθοκόπησε στην κοιλιά το πρόσωπο. Οι αστυνομικές αρχές που κατέφθασαν λίγα λεπτά αργότερα ανέφεραν ότι δεν βρήκαν εμφανή τραύματα στο σώμα του φωτογράφου.

Το πόρισμα της ιατρικής εξέτασης του Ντουράν έδειξε ότι ο άντρας είχε υποστεί «μικρή διόγκωση» στο δεξί του μάγουλο και «ελαφρές μελανιές» στην κοιλιακή του χώρα, αλλά οι τραυματισμοί χαρακτηρίστηκαν ως «επιφανειακοί».

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να καθορίσουν εάν όντως ο Μπίμπερ είχε βιαιοπραγήσει πάνω στον φωτογράφο, ο οποίος συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες του νεαρού τραγουδιστή ακόμα και μετά το συμβάν.