Την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη και η δικαιολογία της προκαλεί απορία

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο ανήλικος γιος της


ΚΟΣΜΟΣ
22:25
15/01/2019
Την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη και η δικαιολογία της προκαλεί απορία
loading

Οι αρχές στο Λέξινγκτον του Κεντάκι προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας η οποία την Κυριακή 13 Ιανουαρίου εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, παραβιάζοντας το όριο ταχύτητας. Και όλα αυτά με τον γιο της μέσα στο αυτοκίνητο, στον οποίο ήθελε «να δώσει ένα μάθημα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν για έλεγχο.

Σύμφωνα με την αναφορά των αξιωματικών, η 48χρονη Sunita Jairam «είχε καταναλώσει μπόλικη μπύρα» και εντοπίστηκε να οδηγεί με 240 χλμ/ώρα. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε πως το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα της ήταν δύο φορές πάνω από το όριο. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένη και να παραβιάζει το όριο ταχύτητας.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο ανήλικος γιος της, ο όποιος όπως είπε στους αστυνομικούς επιχείρησε πολλές φορές να βγει από το όχημα, όμως η μητέρα του δεν τον άφηνε κλειδώνοντας την πόρτα.

Όσο για το τι είδους μάθημα ήθελε να δώσει στο παιδί της οδηγώντας μεθυσμένη και αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα, μόνο η ίδια γνωρίζει.

Οι αρχές συνέλαβαν την Sunita Jairam η οποία κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υπερβολική ταχύτητα και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει