Τι γίνεται όταν ερωτευτείς κεραυνοβόλα τον άλλο και συνειδητοποιήσεις με τρόμο ότι δεν καταλαβαίνεις ούτε μια λέξη από όσα λέει;

Η γλώσσα του έρωτα δύσκολα θα σε βοηθήσει εδώ και ευτυχώς που έχουμε πια στις ζωές μας την υπηρεσία μετάφρασης της Google για να μη χανόμαστε στη μετάφραση!

Αυτό έκανε τουλάχιστον η Βρετανή Chloe Smith, επικοινωνούσε με το αντικείμενο του πόθου της, τον 23χρονο Daniele Marisco, μέσω του Google Translate, καθώς το γεγονός ότι ερωτεύτηκαν από την πρώτη ματιά σε κλαμπ της Ίμπιζα δεν βοηθούσε καθόλου στην εξέλιξη της σχέσης.

Κι έτσι στράφηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν και μια βδομάδα μετά αποφάσισαν να φύγουν για κοινές διακοπές στη Βαρκελώνη, αποκτώντας πίστη στη σχέση τους μέσω των μεταφραστικών υπηρεσιών της μηχανής αναζήτησης.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, ζουν μαζί στο νότιο Λονδίνο: «Υπήρχε κάτι που μου άρεσε πολύ στον Daniele», λέει τώρα εκείνη, «το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο δεν ήταν πρόβλημα. Έκανα την πρώτη κίνηση ζητώντας του το τηλέφωνο γιατί τον βρήκα πολύ ελκυστικό».

Ο δεσμός τους στέριωσε και εκείνη εργάζεται πια ως αισθητικός, ενώ ο Daniele έπιασε δουλειά σε ιταλικό εστιατόριο. Και πλέον δεν χρειάζονται καθημερινά το Google Translate, καθώς και οι δύο έμαθαν τη γλώσσα του άλλου.

«Η Chloe μιλούσε και γελούσε πολύ, αλλά δεν καταλάβαινα. Το μόνο πράγμα που καταλάβαινα ήταν πως ήταν ιδιαίτερη», λέει αυτός, «είναι το άλλο μου μισό»…