Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έπιασε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, όταν ένας μεθυσμένος πρώην στρατιώτης επιστρέφει στο κλαμπ για να πάρει εκδίκηση από τους δύο μπράβους.

Ο 20χρονος Shailem Dodson από το Ντόρσετ της Αγγλίας εκδιώχθηκε άρον-άρον από κλαμπ του Μπόρνμουθ επειδή παρενοχλούσε δύο κοπέλες.

Επέστρεψε όμως στο σημείο για να πατήσει τους δύο πορτιέρηδες με το μαύρο Corsa του, αν και το δικαστήριο τον αθώωσε προσφάτως για την απόπειρα φόνου που περιλαμβανόταν στο κατηγορητήριο.

Καταδικάστηκε για επίθεση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και επικίνδυνη οδήγηση, αποφεύγοντας ωστόσο τα χειρότερα που τον βάρυναν. Βγήκε με εγγύηση μέχρι να ακούσει την ποινή του κάποια στιγμή στον Ιανουάριο.

Ο δικηγόρος του πορτιέρη Rafael Zanin, τον οποίο παρέσυρε με το αμάξι του ο δράστης, δήλωσε πως δεν πίστευε στα αυτιά του όταν εκδόθηκε η ετυμηγορία, καθώς θεωρεί πως ο πελάτης του έπεσε πράγματι θύμα δολοφονικής απόπειρας.

Το δικαστήριο άκουσε πως ο Dodson είχε χτυπήσει τον άλλο πορτιέρη, Darren Peterson, πριν τον καθηλώσουν στο έδαφος και τους απειλήσει πως θα γυρίσει να τους σκοτώσει! Ο δράστης «χρησιμοποίησε το αμάξι του ως όπλο» σε μια «εκδικητική επίθεση», είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας, ο νεαρός έπεσε ωστόσο στα μαλακά…