Με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκε από την υπηρεσία του ένας αστυνομικός, ο οποίος εκτός του ότι παρακολουθούσε πορνό εν ώρα υπηρεσίας έστελνε φωτογραφίες με τα απόκρυφά του σε μια υπάλληλο.

Ο Phillip Cokell, συνοδός- χειριστής αστυνομικού σκύλου, παραδέχθηκε ότι τουλάχιστον σε οχτώ περιπτώσεις τους τελευταίους δύο μήνες παρακολουθούσε πορνό στο κινητό του τηλέφωνο εν ώρα εργασίας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι τρεις από αυτές τις περιπτώσεις ήταν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων της Καρλάιλ Γιουνάιτεντ, όπου είχε υπηρεσία.

Ο παντρεμένος αστυνομικός παραδέχθηκε επίσης ότι έστειλε φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων σε μια υπάλληλο ενός πρατηρίου καυσίμων την οποία γνώριζε ελάχιστα. Η υπάλληλος ανέφερε το περιστατικό σε συνάδελφό του με αποτέλεσμα να διενεργηθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Η αστυνομία της Κάμπρια ζήτησε την κεφαλή του επί πίνακι, για παραδειγματισμό, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή είχε διαφορετική άποψη επιλέγοντας να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Συγκεκριμένα αποφάσισε την παραμονή του στην υπηρεσία και απλά τον τιμώρησε με έγγραφη επίπληξη.

«Είμαι υπερήφανος που αποκαλούμαι χειριστής σκύλου. Αυτό το συμβάν δεν επηρέασε ούτε στο ελάχιστο τον ρόλο μου», δήλωσε ο Cokell. Ο δικηγόρος του πάντως, τόνισε πως με αυτές τις πράξεις του κατέστρεψε την καριέρα του αλλά και τη σχέση του με τους αγαπημένους του.