Το σκηνικό είναι μάλλον γνωστό, καθώς ολοένα και περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν από «όχι» πια, επιμένοντας σε ένα παιχνίδι χαμένο από την αρχή.

Και αυτό ακριβώς αποκαλύπτει μια σειρά από μηνύματα που μοιράστηκε στο Twitter η κοπέλα που υπογράφει ως @gothhunny, με έναν τύπο που της έγινε στενός κορσές για κανέναν άλλο λόγο από το απλό γεγονός πως δεν ήθελε να βγει μαζί του.

Η κοπέλα ανέβασε τα screenshots των μηνυμάτων που αντάλλαξαν, εξηγώντας πως δεν ταίριαξαν με τον τύπο στη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών, εκείνος έψαξε όμως και τη βρήκε και της έστελνε πια μηνύματα με το τσουβάλι στη σελίδα της στο Instagram.

Έξι φορές του είπε «όχι», εκείνος όμως ασταμάτητος, συνέχιζε να στέλνει έχοντας τα πάντα, από ικετευτικά και παραπλανητικά μηνύματα μέχρι ανατριχιαστικά και τρομακτικά.

«Θέλεις προφανώς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Αλλά αντί για πραγματικούς άντρες, θα επιλέξεις κάποιο αγοράκι», της λέει αρχικά, ενώ ο βαθμός του τρόμου κλιμακώνεται σταδιακά: «κοπέλες σαν εσένα είναι ο λόγος που οι άντρες είναι καθάρματα. Αν λοιπόν ένας άντρας ήταν ποτέ κακός, βλαβερός ή κάθαρμα απέναντί σου, θυμήσου απλώς αυτή την κουβέντα. ΕΣΥ είσαι ο λόγος. Να πάρεις λοιπόν την ευθύνη».

Ευτυχώς που στα σχόλια ο κόσμος την υποστήριξε και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν τις δικές τους φορτικές ιστορίες να μοιραστούν…