Πατέρας και γιος βγήκαν το βράδυ της Τετάρτης 31/10 για να γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο το Halloween. Εφοδιάστηκαν με πολλές καρτέλες αυγά που σχεδίαζαν να πετάξουν σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Δυστυχώς γι’ αυτούς όλα πήγαν στραβά.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο που βρισκόταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό τους, έπειτα από κλήση για ληστεία. Μόλις ο πατέρας το αντίκρυσε, έσπευσε πανικόβλητος να απομακρυνθεί από το σημείο, ώστε να αποφύγει μπλεξίματα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, βλέποντας το όχημα να αναπτύσσει ταχύτητα πίστεψαν πως πρόκειται για τον δράστη της ληστείας.

Ακολούθησε καταδίωξη που είχε άσχημη κατάληξη καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας χτυπήθηκε στο πλάι από ένα SUV σε μια διασταύρωση στο δρόμο προς το Yeadon και ακινητοποιήθηκε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως οι επιβαίνοντες δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τη ληστεία που είχε γίνει. Στο αυτοκίνητο εντόπισαν πολλά αυγά γεγονός που τους οδήγησε στο συμπέρασμα πως οι δυο άνδρες -πατέρας και γιος- ετοιμάζονταν για τις παραδοσιακές σκανταλιές του Halloween.

Το κακό για τον πατέρα είναι πως αντιμετωπίζει κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και διαφθορά ανηλίκου. Εκτός αυτού θα υποχρεωθεί πιθανότατα να πληρώσει τις ζημιές που προκλήθηκαν στα δύο αυτοκίνητα, καθώς επίσης και πρόστιμο για την άσκοπη παρέμβαση της αστυνομίας.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια μάλλον δεν θα ξανατεθεί στην οικογένεια το δίλημμα «trick or treat» – «σκανταλιά ή κέρασμα»…