Μία μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Μεγάλη Βρετανία έμεινε παράλυτη αφού έπεσε από το τεράστιο κρεβάτι της, την ώρα που έκανε σεξ και τώρα διεκδικεί αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίων λιρών από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Η 46χρονη Claire Busby υπέστη ανεπανόρθωτες βλάβες στην σπονδυλική της στήλη, όταν έπεσε με την πλάτη στο πάτωμα από το καινούργιο της κρεβάτι με αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2013 και από τότε βρίσκεται σε μια τεράστια δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που κατασκεύασε το κρεβάτι, διεκδικώντας αποζημίωση.

Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο που εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες ότι βρισκόταν γυμνή στο κρεβάτι με τον τότε σύντροφό της, όταν και συνέβη το ατύχημα. Όπως είπε από το κρεβάτι έλειπαν δύο πόδια από τη μια πλευρά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια υψομετρική διαφορά τεσσάρων εκατοστών.

Η ίδια κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας που κατασκεύασε το κρεβάτι γιατί, όπως υποστηρίζει, της παρέδωσε ελαττωματικό προϊόν.

Η 46χρονη περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια πώς συνέβη το ατύχημα που την άφησε καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Σύμφωνα με την χθεσινή κατάθεση της γυναίκας στο δικαστήριο, όταν συνέβη το ατύχημα βρισκόταν στη μέση του κρεβατιού, γονατισμένη πάνω από το σώμα του συντρόφου της. Όταν πήγε να μετακινηθεί λίγο πάνω στο στρώμα, η κλίση του κρεβατιού είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα. «Ένιωσα ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι και αισθάνθηκα ότι το σώμα μου έσπαγε σε κομμάτια» είπε η Βρετανίδα.

Η εταιρεία που κατασκεύασε το κρεβάτι αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για το ατύχημα, υποστηρίζοντας ότι το κρεβάτι είχε όλα τα εξαρτήματα όταν συναρμολογήθηκε από το συνεργείο και παραδόθηκε στην 46χρονη.