Τρεις πιτσιρικάδες στην Κίνα κατάφεραν να «ξεγελάσουν το αφεντικό» και να κερδίζουν πάντα στο παιχνίδι «Deal», αλλά στην arcade μορφή του. Και το έκαναν με έναν τρόπο πανέξυπνο που εν τέλει ο καθένας μας θα μπορούσε να το είχε σκεφτεί, αλλά δεν το έκανε.

Οι νεαροί τόλμησαν και ανταμείφθηκαν. Το παιχνίδι στην arcade μορφή του, δεν είναι ακριβώς όπως το γνωρίζουμε από την τηλεοπτική έκδοσή του σε Βρετανία και Αυστραλία ή ακόμα και στην ελληνική τηλεόραση με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Στο ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο δια γυμνού οφθαλμού να βρει κάποιος τη σωστή σειρά από τα ποσά και τις βαλίτσες που ανακατεύονται. Οι νεαροί όμως έβγαλαν σε video όλη τη διαδικασία από την αρχή και την έβαζαν να παίζει σε slow motion, έτσι ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν όποια βαλίτσα ήθελαν.

Έφταναν μέχρι το τέλος λοιπόν και στη συνέχεια μπορούσαν να εξαργυρώσουν την επιτυχία τους. Η επόμενη δυσκολία θα ήταν αν θα γίνονταν αντιληπτοί από τους υπεύθυνους στα «φλιπεράκια». Και βγήκαν και εκεί νικητές. Πήραν τα εκατοντάδες εισιτήρια που τους έδωσε η νίκη τους στο Deal και τα εξαργύρωσαν, διεκδικώντας το μεγάλο βραβείο.