Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες μίας κοπέλας που φόρεσε το νυφικό της και πήγε στον τάφο του αρραβωνιαστικού της την μέρα που είχαν κανονίσει να παντρευτούν.

Η Jessica Padgett γονατίζει μπροστά από τον τάφο του αγαπημένου της Kendall James Murphy. Ο Murphy από την Ιντιάνα τω ΗΠΑ, ήταν πυροσβέστης και σκοτώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο όταν ένας συνάδελφός του έπεσε με το πυροσβεστικό όχημα πάνω σε τρεις αμάξια την ώρα που έλαβαν κλήση για οδηγό που είναι εγκλωβισμένος μέσα στο όχημά του.

Ο άτυχος πυροσβέστης είχε φτάσει πρώτος στο σημείο με δικό του όχημα και είχε ανοίξει την πίσω πόρτα για να πάρει την στολή του όταν το όχημα του συναδέλφου του έπεσε πάνω του. Ο 27χρονος βρήκε τραγικό θάνατο. Ο συνάδελφος του άτυχου πυροσβέστη κατάφερε να επιζήσει και ανακάλυψαν ότι ήταν μεθυσμένος την ώρα που οδηγούσε.

Το ζευγάρι θα παντρευόταν στις 29 Σεπτεμβρίου. Οι οικογένειες του ζευγαριού μαζεύτηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου πυροσβέστη.

Η Jessica δημοσίευσε φωτογραφίες με τις μπότες και την στολή του αγαπημένου της για να τιμήσει την μνήμη του. Οι φωτογραφίες της κοπέλας με το νυφικό κοινοποιήθηκαν πάνω από 21.000 φορές. Μάλιστα σε μία από αυτές η Jessica κρατάει τις μπότες του αγαπημένου της και δίπλα της «τοποθέτησαν» τον Μέρφι με την βοήθεια του Photoshop.

«Είχε την καρδιά ενός αληθινού ήρωα και μια μαγευτική προσωπικότητα που έφτιαχνε την διάθεση όσων ήταν γύρω του», ανέφερε οι συνάδελφοί του.