Ένας γευστικός τρόπος για να βγάλεις από 300 έως 1.000 δολάρια τη μέρα

Οι εκλεκτοί θα πρέπει να αγαπούν τη μαγειρική και φυσικά την πίτσα


ΚΟΣΜΟΣ
19:46
21/09/2018
Ένας γευστικός τρόπος για να βγάλεις από 300 έως 1.000 δολάρια τη μέρα
1
loading

Η Ooni είναι μια βρετανική εταιρεία που έχει πατεντάρει έναν φορητό ξυλόφουρνο ιδανικό για την παρασκευή πίτσας. Τώρα η εταιρεία ψάχνει δέκα δοκιμαστές που θα πειραματιστούν με τον φούρνο της, προσφέροντας πολύ υψηλά μεροκάματα.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να φτιάχνει πίτσες, ακολουθώντας είτε δικές του συνταγές είτε τις συνταγές που προτείνει η εταιρεία, η οποία εκτός όλων των άλλων αναλαμβάνει και τα έξοδα των υλικών.

Οι εκλεκτοί θα πρέπει να αγαπούν τη μαγειρική και φυσικά την πίτσα. Ο μισθός θα αποφασίζεται βάσει της εμπειρίας και του χρόνου που διαθέτει ο κάθε δοκιμαστής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν πόσες ώρες την ημέρα θέλουν να ασχοληθούν και να το αναφέρουν στην αίτηση.

Τα μεροκάματα ξεκινούν από τα 300 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 1.000! Όπως αναφέρει στο CNBC η εκ των ιδρυτών της εταιρείας, Νταρίνα Γκάρλαντ, «το μεροκάματο των 300 δολαρίων είναι για κάποιον που είναι παθιασμένος με τη σπιτική μαγειρική, που δεν έχει εργαστεί επαγγελματικά και που καταλαβαίνει πως να φτιάξει τη δική του ζύμη πίτσας».

Το ημερομίσθιο των 1.000 δολαρίων προορίζεται «για εξαιρετικούς υποψήφιους με πρόσθετες ικανότητες. Για παράδειγμα κάποιος που φτιάχνει εξαιρετικές πίτσες και παράλληλα δημιουργεί περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σε βίντεο ή για κάποιον έμπειρο μάγειρα που έχει εξυπηρετήσει κόσμο».

Οι προσληφθέντες θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να εργαστούν με μερική ή πλήρη απασχόληση στο κομμάτι της δοκιμής προϊόντων ή στην ανάπτυξη συνταγών. Όλοι θα λάβουν έναν ξυλόφουρνο της Ooni που σύμφωνα με την εταιρεία χρειάζεται μόλις 60 δευτερόλεπτα για να ψήσει την πίτσα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου ένα βίντεο στο οποίο θα περιγράφουν λεπτομερώς γιατί είναι οι κατάλληλοι για μια θέση στην εταιρεία και παράλληλα θα δείχνουν κάποιες «επικές ικανότητες για πίτσα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Yan

    ΟΚ, εκεί που είδα για τα 60 δευτερόλεπτα για το ψήσιμο, πείστηκα για το πόσα πραγματικά πρόκειται να πληρώσει η εταιρία...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει