Τουρκική φρεγάτα κυνήγησε την «Μπουμπουλίνα»

Πραγματοποιήθηκε καταδίωξη για 25 περίπου λεπτά


ΚΟΣΜΟΣ
14:17
31/08/2018
Τουρκική φρεγάτα κυνήγησε την «Μπουμπουλίνα»
8
loading

Η κυπριακή τράτα, με την ονομασία «Μπουμπουλίνα», δέχθηκε παρενόχληση από τουρκικό πολεμικό πλοίο, ενώ ακολούθησε καταδίωξη της για 25 περίπου λεπτά σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα philenews.com.

Αυτό ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρείας, με έδρα τη Λεμεσό, Άριστος Αριστείδου, σύμφωνα με τον οποίον, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη μια χθες το μεσημέρι και ενώ η τράτα βρισκόταν σε διεθνή ύδατα, 35 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Τουρκίας, βόρεια του Αποστόλου Ανδρέα, και 28 ναυτικά μίλια από το σεισμογραφικό σκάφος «Μπαρμπαρός».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τουρκικό σκάφος προσέγγισε την ψαρόβαρκα και ένοπλοι στρατιώτες κάλεσαν τον καπετάνιο να σταματήσει και του είπαν πως θα γινόταν σύλληψη του πλοίου και των ψαράδων, όπως είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες με δυο αιγυπτιακές ψαρόβαρκες.

Ο καπετάνιος της «Μπουμπουλίνας», συνέχισε ο κ. Αριστείδου, απομακρύνθηκε και ακολούθησε καταδίωξη της τράτας για περίπου 25 λεπτά «αλλά όταν κατάλαβαν ότι δεν σταματούμε και είπαμε πως αποχωρούμε για τη Λεμεσό, σταμάτησαν να μας καταδιώκουν».

Η τράτα, την οποίαν επίσης είχαν παρενοχλήσει δυο τουρκικά πολεμικά πλοία πριν από δεκαπέντε μέρες, κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι Λεμεσού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

8
σχόλια
 1. avatar Kononos

  Ήμαστε οι ευρωπαίοι οι λογικοί γιατί εάν κάνουμε κάτι άλλο οι όλλοι αυτοί που μας κάνουν τον φίλο θα μας κουνήσουν το δάκτυλο αυτό γίνεται κάθε μέρα ξέρω ότι ένα θερμό επεισόδιο δεν είναι και η καλύτερη λύση αλλά το έχουμε δει τα μεμετια δεν περνούν από λόγια

 2. avatar K x

  ΧΑ χα ψαροκάικα ....

 3. avatar sierra1

  Σε ψαροβαρκες ρε [...]? Σε πολίτες ρε [...]? ελάτε να κυνήγησε τε προς τα εδώ ρε ξεφτίλες καμία φρεγατα να δούμε ξέρετε να μετράτε ψάρια στον πατο.

 4. avatar Είμαι η ΜΣΤ η μερακλού

  Τουρκαλαδες αν θέλετε εκτονώσει μην κυνηγάτε της ψαρόβαρκες σε εμένα ελάτε το πάω το γράμμα αβάδιστα αβίαστα.

 5. avatar Μστ

  Τουρκαλάδες αυτά κάνετε και δε πρόκειτε να μπείτε ποτέ σε Ε.Ε και ευρώ...καθήστε τώρα να ανέχεστε τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος του εθνικού νομίσματος σας, που έχουν στήσει μεγαλοεπενδυτές μαζί με τον Ερντογάν.!!!

 6. avatar Gkortsos

  Μας τον ακουμπησαν ελαφρα!!

 7. avatar Να χαρώ εγώ

  Μπομπουλίνα

 8. avatar Δεν μας λέτε

  αν είχαμε .... επακούμβηση

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει