Ένας απατεώνας φαίνεται πως πήρε αυτό που του άξιζε όταν προσπάθησε να πληρώσει για ένα γεύμα, χρησιμοποιώντας την κλεμμένη πιστωτική κάρτα της σερβιτόρας που έτυχε να τον εξυπηρετήσει.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας De Foor ανέφερε σε μία δήλωση που έκανε, ότι την Τρίτη συνελήφθη ο 21χρονος Shamon West στο εστιατόριο Σάνον στην πόλη Pine Bluff. Σύμφωνα με τον υπαστυνόμο, η σερβιτόρα Flora Lunsford «επειδή δεν είχε διάθεση να πληρώσει το γεύμα του τύπου» πήρε τηλέφωνο την αστυνομία να αναφέρει ότι ο άνδρας είχε προσπαθήσει να πληρώσει για το φαγητό του με την πιστωτική κάρτα που της είχαν κλέψει.

sh

Ο De Foor είπε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και άλλα αντικείμενα όταν έψαξαν τον West, που υπήρχαν μέσα στην τσάντα της σερβιτόρας όταν εκλάπη από το αυτοκίνητό της την Κυριακή σε ένα κοντινό βενζινάδικο, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας Κοινωνικής Ασφάλισης και του διπλώματος οδήγησής της.

Ο νεαρός κρατείται στην πολιτειακή φυλακή Jefferson, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και κλοπή, σύμφωνα με το Associated Press.