Αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση, που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, με την οποία ζητούν επανορθώσεις για ακαθόριστες ζημίες, κατέθεσαν τρεις γυναίκες οι οποίες εργάστηκαν με τον Τσάρλι Ρόουζ ενάντια στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS και στον δημοσιογράφο.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή, οι τρεις γυναίκες που ήταν περίπου 20 ετών όταν προσελήφθησαν ήρθαν αντιμέτωπες με «συμπεριφορές αρπακτικού», δηλαδή υπέστησαν φυσική και λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Ρόουζ τους ρωτούσε συχνά για τη σεξουαλική τους ζωή και καυχιόταν για τα «κατορθώματά» του, όπως τα αποκαλούσε ο ίδιος με τις γυναίκες.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο απέλυσε τον περασμένο Νοέμβριο τον Ρόουζ από παρουσιαστή της δημοφιλούς εκπομπής «CBS This Morning». Επίσης, έκοψε και το τοκ σόου που παρουσίαζε. Η εφημερίδα «Washington Post» είχε αποκαλύψει ότι ο παρουσιαστής είχε παρενοχλήσει περισσότερες από είκοσι γυναίκες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το τηλεοπτικό δίκτυο δεν απάντησε για τις νέες υποθέσεις που άνοιξαν σε βάρος του παρουσιαστή. Σε ανακοίνωση του όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση το CBS ανέφερε ότι ο Ρόουζ απολογήθηκε για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του» και υποστήριξε ότι κάποιες από τις κατηγορίες δεν είναι ακριβείς.