Η εταιρία που δίνει ρεπό κάθε δεύτερη Παρασκευή!

Ένας εργασιακός παράδεισος στους χαλεπούς καιρούς μας


ΚΟΣΜΟΣ
20:41
23/04/2018
Η εταιρία που δίνει ρεπό κάθε δεύτερη Παρασκευή!
3
loading

Όποιος δουλεύει στην Edo, μια συμβουλευτική και τεχνολογική εταιρία του Μπρίστολ, απολαμβάνει ένα προνομιακό εργασιακό καθεστώς που προκαλεί ζήλια.

Η επιχείρηση εγκαινίασε ένα μέτρο που δίνει ρεπό σε όλους τους υπαλλήλους κάθε δεύτερη Παρασκευή, ώστε να έχουν ένα μακρύ και χαρωπό τριήμερο!

«Το ρεπό συμβάλει σε μια πιο δεμένη και παραγωγική ομάδα», λέει στην εφημερίδα «Metro» η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού, Claire Moyne, «είμαστε ενθουσιασμένοι που ενθαρρύνουμε την ομάδα της Edo να έχει μια καλύτερη εργασιακή-προσωπική ισορροπία, μέσω του 9ήμερου δεκαπενθημέρου».

Ο λόγος για όλα αυτά είναι για την αποφόρτιση του εργασιακού δυναμικού από το στρες, ώστε να είναι όχι μόνο παραγωγικότεροι, αλλά και πιο χαρούμενοι με τη δουλειά τους. Οι υπάλληλοι δουλεύουν μάλιστα σε ζεύγη, κι έτσι όταν λείπει ο ένας την Παρασκευή δουλεύει ο άλλος, ώστε να μην υπονομεύεται η αρμονική λειτουργία του γραφείου.

«Αυτό διασφαλίζει ότι ξεκουράζομαι και βιάζομαι να πάω τη Δευτέρα», προσυπογράφει και ο Ady Harold, διευθυντής τμήματος στην Edo, «ξέρετε αυτό το αίσθημα χαράς όταν έρχεται κάποια αργία; Αυτό ένιωσα την προηγούμενη βδομάδα ξέροντας πως έχω ρεπό την Παρασκευή και σε αυτό προσβλέπω για την ερχόμενη βδομάδα».

Η Edo δεν είναι η πρώτη εταιρία που το κάνει αυτό, καθώς το μέτρο υιοθετήθηκε και από τον εκδοτικό κολοσσό Conde Nast (που εκδίδει τα περιοδικά «The New Yorker», «GQ», «Vogue» και «Glamour»), την ίδια ώρα που φαίνεται να γενικεύεται στην αγορά της Αυστραλίας...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ineth

  Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα μια ώρα συν αλλά Παρασκευή μας αφήνουν να μην δουλεύουμε. Πολύ καλή φάση.

  1. avatar Θανάσης Ηλιούπολη

   Που δουλεύεις??

   1. avatar ineth

    Γερμανία

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει