Τη γνώρισε σε μια παμπ και σύντομα θα τον καλούσε στο σπίτι της για σεξ, μόνο που το σπίτι δεν ήταν ακριβώς δικό της.

Και μέσα του ήταν μάλιστα και ο πρώην, ο οποίος μαχαίρωσε τον άτυχο εραστή πριν προλάβει να περάσει το κατώφλι.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τη 10η Ιουλίου 2017 στο Χαλ της Αγγλίας, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια παμπ της πόλης και έφυγαν σύντομα για να πάνε κάπου παράμερα.

Στη δίκη που έγινε προσφάτως, ο συνήγορος υπεράσπισης Paul Genney είπε στο δικαστήριο πως το ζευγάρι πήγε αρχικά στο σπίτι της μητέρας της κοπέλας, «πιθανότατα με την πράξη της σεξουαλικής συνεύρεσης στο μυαλό τους», δεν μπόρεσαν όμως να μείνουν μόνοι.

Και έτσι του πρότεινε να πάνε στο σπίτι του πρώην συντρόφου της (Jae McManus), όπως περιέγραψε ο εισαγγελέας Matthew Burdon, ο οποίος δεν θα ήταν υποτίθεται εκεί. «Το θύμα αναγνωρίζει ότι στο φως όσων εκτυλίχθηκαν δεν ήταν και η πιο σωστή απόφαση». Η κοπέλα χτύπησε την πόρτα για να δει αν ήταν μέσα και σύντομα ο πρώην θα απαντούσε πίσω από την κλειστή πόρτα.

ghitgheoi1

Όταν ρώτησε μάλιστα ποιος είναι, εκείνη του είπε πως ήταν η πρώην του και ο μέλλοντας σύντροφός της! Όταν άνοιξε τελικά η πόρτα, ο McManus βγήκε με ένα μαχαίρι και κυνήγησε τον αντίζηλο, τον οποίο μαχαίρωσε στην πλάτη, αν και ο επίδοξος εραστής δεν σταμάτησε να τρέχει.

Ο McManus συνελήφθη και ομολόγησε αρχικά το έγκλημά του, στην πρόσφατη δίκη του ανασκεύασε όμως την απολογία του λέγοντας πως ήταν το θύμα αυτός που του επιτέθηκε. «Αυτά είναι προφανώς ανοησίες», κατέληξε ο δικαστής Jeremy Richardson για τον 26χρονο McManus, το βαρύ ποινικό μητρώο του οποίου έχει 28 καταδίκες. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών.

Ο δικαστής ομολόγησε πάντως πως «δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο ασύνετη κίνηση εκ μέρους των δύο που αποζητούσαν την οικειότητα, να πάνε δηλαδή στο σπίτι του πρώην συντρόφου. Είναι η συνταγή της καταστροφής!»…