Στη Βενεζουέλα βρίσκεται από χθες ο Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Αργεντινό αστέρα να παίζει μπάλα σήμερα με τον Νίκολας Μαδούρο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πρόεδρος της χώρας.

«Θα παίξω υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, πίσω, στην άμυνα. Είμαι καλός στην άμυνα και στην εκτέλεση των πέναλτι», δήλωσε ο Μαδούρο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη τελετή στην οποία ήταν και ο «Ντιεγκίτο».

Νωρίτερα, ο Μαραντόνα υπέγραψε συμβόλαιο στο Καράκας με το τηλεοπτικό δίκτυο Telesur, για την παραγωγή μιας εκπομπής κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία. Η τηλεοπτική εκπομπή θα ονομαστεί «Από το χέρι του 10», με σαφή παραπομπή στο γκολ που σημείωσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, στο Μεξικό, κόντρα στην Αγγλία. Διοργάνωση την οποία είχε κατακτήσει η «αλμπισελέστε», με μπροστάρη το άνθρωπο που φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 10. Δηλαδή τον Μαραντόνα…

Όπως υπενθυμίζει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μαραντόνα είχε ήδη συνεργαστεί με το Telesur κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία το 2014.

Ενώ η Βενεζουέλα διανύει από τον Απρίλιο σοβαρή πολιτική κρίση και βρίσκεται απομονωμένη στη διεθνή σκηνή, ο Μαραντόνα έστειλε στις αρχές Αυγούστου μήνυμα υποστήριξης στον Μαδούρο, δηλώνοντας πρόθυμος να είναι «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.