Μια Mercedes βρέθηκε στον πάτο μιας πισίνας και δεν ήταν από λάθος υπολογισμό. Παρά η απόλυτη εκδίκηση μιας ταλαιπωρημένης ψυχής γιατί κάποιος την παράτησε εν ψυχρώ.

Το μοντέλο από τη Ρωσία, Kristina Kuchma, εξοργίστηκε όταν το κελεπούρι Guy Gentile όχι μόνο δεν συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την πρώτη της επιχειρηματική απόπειρα, αλλά τη χώρισε κιόλας. Και τη χώρισε σε ένα εστιατόριο δίπλα στη βίλα του στις Μπαχάμες.

«Ψεύτη!», έτσι τον αποκάλεσε το 24χρονο μοντέλο με τα σπαστά αγγλικά του το Σαββατόβραδο μπροστά σε όλους, όταν έμαθε τα νέα. «Μου είπες πως θα με βοηθήσεις να ξεκινήσω τη δική μου εταιρία. Αυτά ήταν τα λόγια σου! Τώρα θέλεις να γίνεις επενδυτής»;

mmedrccceedodrtert2

Ώρες αργότερα, θα συνέχιζε: «Λοιπόν, επενδυτή, σου έχω μια έκπληξη στην αυλή, ξεκίνα με αυτή την επενδυτική ιδέα πρώτα». Ο Gentile, που τον είχαν βουτήξει το 2007 για ένα σκάνδαλο της Wall Street αλλά μετατράπηκε σε πληροφοριοδότη του FBI και γλίτωσε τη φυλακή, επέστρεψε σπίτι τα ξημερώματα για να βρει τη Mercedes S400 του μέσα στον υγρό της τάφο.

«Η καρδιά μου σταμάτησε γιατί φοβήθηκα πως ήταν μέσα», δήλωσε εκείνος στη «New York Post», «δεν με ένοιαξε το αμάξι εκείνη τη στιγμή. Όταν συνειδητοποίησα όμως πως δεν ήταν μέσα, τότε άρχισα να εξοργίζομαι που έκανε κάτι τέτοιο έπειτα από όσα έχω κάνει για κείνη».

Ο Gentile τρέχει την επενδυτική του εταιρία από τις Μπαχάμες και είπε πως η Ρωσίδα του αποκάλυψε στα ξαφνικά πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Εκείνος συμφώνησε να αναγνωρίσει το παιδί, μέχρι που άλλαξε ρότα το μοντέλο και του εξομολογήθηκε πως «δεν είμαι έγκυος σε ένα παιδί, αλλά είμαι έγκυος σε μια ιδέα»! Ήθελε 50.000 δολάρια δηλαδή για να ιδρύσει μια εταιρία.

mmedrccceedodrtert1

Εκείνος της είχε κάνει δώρο μια τσάντα Gucci και ένα iPhone για τα γενέθλιά της, μόνο που η νέα της απαίτηση θόλωνε τα όρια δουλειάς και ρομάντζου. Τη χώρισε λοιπόν γιατί την πήρε για προικοθήρα κι εκείνη, φεύγοντας από το εστιατόριο, άρπαξε τα κλειδιά τού 55.000 δολαρίων αυτοκινήτου του.

Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να βγει η Mercedes από την πισίνα…