Ένα 9χρονο παιδί με αυτισμό έμεινε για περίπου 20 λεπτά μέσα σε ένα… σάκο γυμναστηρίου, επειδή η δασκάλα του ήθελε να το… συμμορφώσει.

Το συμβάν σημειώθηκε σε σχολείο του Κεντάκι στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη δασκάλα του, ο 9χρονος μαθητής φερόταν ανεξέλεγκτα και έτρεχε πάνω-κάτω στους διαδρόμους του σχολείου. Έτσι, η δασκάλα, με τη βοήθεια άλλων μαθητών έπιασε το παιδί και το έβαλε μέσα σε ένα σάκο γυμναστηρίου, που χρησιμοποιείται για να μεταφέρονται μπάλες. Μάλιστα, έδεσε σφιχτά και το κορδόνι του σάκου, αφήνοντας το παιδί να παλεύει για να απελευθερωθεί.

Η μητέρα του παιδιού του ειδοποιήθηκε, έφθασε στο σχολείο και βρήκε το γιο της παρατημένο στο διάδρομο, μέσα στο σάκο! Όταν έλυσε το κορδόνι, το παιδί ήταν εμφανώς σοκαρισμένο και ιδρωμένο, αλλά, εξαιτίας της κατάστασής του, δεν μπορούσε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και οργή, αλλά δεν είναι η μοναδική. Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει στις ΗΠΑ τουλάχιστον 2 τέτοιες καταγγελίες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.