Δύσκολες ώρες για τον Τζον Τέρι! Η Crown Prosecution Service αποφάσισε να ασκήσει δίωξη για ποινικό αδίκημα στον Άγγλο αμυντικό της Τσέλσι μετά τις κατηγορίες περί ρατσιστικής επίθεσης στον Άντον Φέρντιναντ!

Ο έμπειρος στόπερ των «μπλε» του Λονδίνου, θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο της αγγλικής πρωτεύουσας, την 1η Φεβρουαρίου 2012, προκειμένου να αποφανθεί πλέον η δικαιοσύνη για τη δίωξη που τον βαραίνει!

Η CPS, που είχε αναλάβει την υπόθεση, μετά και την έρευνα της αστυνομίας, υποστήριξε ότι είχε σαφή και πολύ ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή του Τζον Τέρι και τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με την ΚΠΡ, στο «Λόφτους Ρόουντ», την 23η Οκτωβρίου.

Η επικεφαλής της Crown Prosecution Service, Άλισον Σόντερς, σε επίσημη τοποθέτησή της, είπε: «Τα αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή του Τζον Τέρι ήταν σαφή και αδιάψευστα».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά την τιμωρία των 8 αγωνιστικών που επέβαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας στον Λουίς Σουάρες για ανάλογη περίπτωση ρατσιστικής επίθεσης στον Πατρίς Εβρά, στο ντέρμπι της 15ης Οκτωβρίου στο «Άνφιλντ», ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τη σειρά της, η FA αναμένεται να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή μετά τη δίκη της 1ης Φεβρουαρίου, ενώ ο Τέρι κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση του περιβραχιονίου στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Πάντως, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της CPS, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της δίκης είναι αρνητικό για τον ποδοσφαιριστή, η μεγαλύτερη ποινή που του αποφέρει θα είναι το χρηματικό πρόστιμο των 2.500 λιρών.

Πηγή: england365.gr