Ο Tre Brooker και η Madison Haulter είναι ερωτευμένοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το δείχνουν ακόμα και στα social media.

Την ημέρα του σχολικού χορού φορώντας τα καλά τους αποφάσισαν να βγάλουν μαζί μερικές φωτογραφίες τις οποίες ανέβασαν στο διαδίκτυο.

jffhsg2

Όμως όταν επέστρεψαν από το σχολικό χορό, σοκαρίστηκαν με τα σχόλια που συνόδευαν τις φωτογραφίες τους. Ένα από αυτά έλεγε: «Ουάου, σε αγαπάει παρόλο που είσαι χοντρή. Πρέπει να είναι ωραίο». Στη συνέχεια Madison ανέβασε το σχόλιο στο Twitter και φανερά ενοχλημένη έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι μπορούν να είναι τόσο αγενείς με κάποιον που δεν γνωρίζουν καν».

Και τότε το αγόρι της, ο Tre πήρε τον λόγο: «Δεν είσαι χοντρή μωρό μου. Ο Θεός σε έφτιαξε μόνο για μένα. Είσαι τέλεια».

jffhsg1

Στη συνέχεια πολλοί χρήστες έστειλαν τα δικά τους σχόλια: «Οι μίζεροι άνθρωποι δεν θέλουν ποτέ να δουν την ευτυχία στους άλλους. Ήσουν υπέροχη» έγραψε κάποιος χρήστης.

Η Madison δήλωσε συγκινημένη από την αντίδραση το κόσμου προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται δύο φορές προτού γράψουν κάτι και προτού πουν φρικτά πράγματα για κάποιον ή κάνουν bullying στο διαδίκτυο».