Το μεγαλύτερο site ερωτικού περιεχομένου, Pornhub, κοψοχόλιασε τους χρήστες του με μία απίστευτη φάρσα την πρωταπριλιά. Το Σάββατο 1 Απριλίου λοιπόν όποιος έμπαινε στο site έβλεπε ένα μήνυμα το οποίο τον ενημέρωνε πως κάθε βίντεο που παρακολουθούν, θα κοινοποιείται «αυτομάτως» στα κοινωνικά τους δίκτυα, όπως το Facebook και το Twitter.

Ακολουθώντας την παράδοση πολλών site, το Pornhub θέλησε να σπάσει λίγη πλάκα με τους χρήστες του που το επισκέφθηκαν εχθές. Έτσι «εισήγαγε» στην πλατφόρμα του ένα νέο χαρακτηριστικό αυτόματης κοινοποίησης -στην κυριολεξία το πιο ανεπιθύμητο στοιχείο σε έναν τέτοιο ιστότοπο.

thanks

Το νέο χαρακτηριστικό φυσικά και δεν ήταν πραγματικό, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν αυτό οι χρήστες είχαν ήδη πάρει τρομάξει πως όποιο βίντεο παρακολουθούσαν θα ποσταριζόταν αυτομάτως στο προσωπικό του προφίλ

«Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση. Το Pornhub διαθέτει πλέον αυτόματη κοινοποίηση των βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κοινοποιήσετε χειροκίνητα το βίντεο που βλέπετε στους φίλους και την οικογένειά σας, αφού αυτό το νέο, επαναστατικό χαρακτηριστικό το κάνει για λογαριασμό σας! Αυτόματα!»

thanks-2

Στη συνέχεια, ο έντρομος χρήστης μπορούσε να επιλέξει αν θα ευχαριστήσει το Pornhub είτε να διαμαρτυρηθεί έντονα ζητώντας την αναίρεση της κοινοποίησης, για να διαβάσει έπειτα το εξής καθησυχαστικό μήνυμα: «Καλή Πρωταπριλιά! Μην ανησυχείτε, η περιήγησή σας παραμένει ασφαλής, με πλήρη κρυπτογράφηση μέσω πρωτοκόλλων HTTPS!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.