«Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της από τα πολλαπλά εγκαύματα. Είχε καεί πάνω από το 75% του σώματός της. Η εικόνα που έβλεπα στην εντατική ήταν φρικτή». Η μαρτυρία ανήκει στην αδελφή της Κίρστι Θεολόγου, της 18χρονης Ελληνίδας που έφυγε από τη ζωή, αφού έπεσε θύμα σατανιστών.

Η κοπέλα άντεξε οκτώ ημέρες στην εντατική. Οκτώ ημέρες αφότου τα ανθρωπόμορφα τέρατα την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.

Η 24χρονη Σαμάνθα διηγείται στο «Πρώτο Θέμα» ότι η αδελφή της ξεγελάστηκε από τους σατανιστές, οι οποίοι της έδειξαν ένα φιλικό πρόσωπο για να την προσελκύσουν και να την παρασύρουν. Και τελικά, της στέρησαν τη ζωή.
Η μοιραία νύχτα για την Κίρστι είναι βγαλμένη από ταινία τρόμου. Οι σατανιστές άρπαξαν την ίδια και μια άλλη κοπέλα και τις οδήγησαν σε ένα λόφο. Εκεί, έκοψαν με μαχαίρι το χέρι της φίλης της και ανάγκασαν την Κίρστι να πιει το αίμα! Αφού το έκανε, της έριξαν βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Παρά τα τρομακτικά τραύματα, η 18χρονη άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει και κατάφερε να φθάσει μέχρι το σπίτι της. Εκεί έπεσε λιπόθυμη. Ήταν η αρχή του τέλους.