Σάλο είχε προκαλέσει η ιστορία με τη νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία η οποία έκανε σεξ με πιτ μπουλ και μάλιστα γύρισε τρία βίντεο.

Η 27χρονη Jenna Louise Driscoll, σερβιτόρα στο επάγγελμα ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δηλώνοντας ένοχη. Όπως είπε «τα έκανε όλα για να ερεθίσει τον τότε σύντροφό της».

woddo2

Μόλις δυόμισι χρόνια με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας στην 27χρονη νεαρή. Η Jenna Louise Driscol παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι διακινούσε ναρκωτικά (κάνναβη) σε περισσότερους από 15 πελάτες, ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα «καρφώνοντας» πάνω στο κορμί της ένα πιρούνι, ότι δάγκωσε ένα παιδί και ότι, σε πολλές ξεχωριστές περιπτώσεις, διέπραξε το αδίκημα της κτηνοβασίας, κάνοντας σεξ με έναν σκύλο και καταγράφοντας σε βίντεο τη σκηνή.

Το δικαστήριο αναγνώρισε αρκετά ελαφρυντικά, όπως το νεαρό της ηλικίας της και τα ταραγμένα παιδικά της χρόνια.

Ωστόσο, ο δικαστής έκρινε πως χρειάζεται να δοθεί μία ευκαιρία στην Jenna να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή δείχνοντας μια άλλη συμπεριφορά.

Στην απόφαση του δικαστηρίου, έπαιξε ρόλο και η κατάθεση του ψυχολόγου, που τόνισε πως η 27χρονη έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και πιστεύει πως η ζωή της καταστράφηκε εντελώς μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος.

woddo3

Η ιστορία αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail Australia όταν οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει το 2014 την κοπέλα για κατοχή κάνναβης. Ψάχνοντας το κινητό της, είχαν ανακαλύψει τρία βίντεο στα οποία η κοπέλα έκανε σεξ με τον σκύλο.

Οι δικηγόροι της 27χρονης υποστήριξαν ότι η κοπέλα προερχόταν από μία πολύ δυσλειτουργική οικογένεια και είχε καταλήξει σε μία επίσης δυσλειτουργική σχέση. Το είχε σκάσει από το σπίτι της όταν ήταν 16 ετών και τα έφτιαξε με έναν άντρα 12 χρόνια μεγαλύτερό της, ενώ άρχισε να κάνει και χρήση ινδικής κάνναβης.

woddo1