Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική Mirror δείχνουν τη στιγμή που ένας πιστός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 73χρονος Paddy Lawler συνάντησε τους ήρωές του 45 λεπτά πριν πεθάνει από καρκίνο.

Ο ηλικιωμένος από το Μάντσεστερ είχε πει στην οικογένειά του ότι θα ήθελε πολύ να συναντήσει μερικούς από τους αγαπημένους του παίκτες πριν φύγει από τη ζωή. Έτσι η εγγονή του, η 27χρονη Kayleigh έκανε μια μεγάλη έκκληση στο Facebook με την ελπίδα ότι κάποιος θα είναι σε θέση να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

hkikiomenos2

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε πάνω από 1.000 φορές και την είδε ένας ξάδελφος ενός παίκτη της Μάντσεστερ. Τρεις μέρες αργότερα, μερικά από τα αστέρια της Γιουνάιτεντ ο Marcus Rashford, ο Jesse Lingard, ο Ashley Young και ο Timothy Fosu-Mensah πήγαν να τον επισκεφτούν. Λιγότερο από μία ώρα μετά την επίσκεψη των παικτών, ο Paddy έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

hkikiomenos3

H Kayleigh απέτισε φόρο τιμής στους παίκτες και τους περιγράφει ως «απίστευτα ανιδιοτελείς». Η ίδια έγραψε στο Facebook: «Είναι κορυφαία παλικάρια και οι τέσσερις. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Σίγουρα ο παππούς μου ευχαριστήθηκε πάρα πολύ». Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε σαν τελευταία επιθυμία να συναντήσει τους παίκτες αλλά σύμφωνα με την εγγονή του δεν πίστευε ότι θα φύγει από τη ζωή τόσο σύντομα μετά τη συνάντηση. Η ιστορία του προκάλεσε συγκίνηση στα κοινωνικά δίκτυα και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

hkikiomenos4