Σαν την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο» (τουλάχιστον για άντρες) έχει χαρακτηριστεί η αγγελία ενός μπαρ της Δανίας που αναζητά έναν υπάλληλο για να βλέπει πορνό για 20 ώρες την εβδομάδα, με αμοιβή σχεδόν 3.000 ευρώ!

Το Hornsleth Bar, στο Aarhus, θα παρέχει στο νέο εργαζόμενο, λάπτοπ, ροζ DVD κι ένα ιδιωτικό γραφείο. Σκοπός του θα είναι να διεισδύσει στο χώρο των ερωτικών ταινιών, με στόχο να βρει τους καλύτερους ήχους πορνό.

Αυτοί, οι ήχοι, θα «δεθούν» μεταξύ τους και θα δημιουργήσουν μια 60 ωρών ηχητική λούπα (με ήχους σεξ φυσικά) που θα αποτελεί τη βάση μιας art installation στις τουαλέτες. Ο χώρος θα κοσμείται και από αφίσες διάσημων πρωταγωνιστών ερωτικών ταινιών.

Οι άνθρωποι του Hornsleth Bar, το κατώφλι του οποίου διασχίζουν περί τα 2.000 άτομα κάθε Σαββατοκύριακο, δηλώνουν ότι απλά ψάχνουν κάποιον ανοιχτόμυαλο, έμπειρο, να έχει συμπληρώσει τα 18, ενώ ο μισθός που θα λαμβάνει θα είναι κάτι λιγότερο από 3.000 ευρώ.

Ο τίτλος του εργαζόμενου θα είναι «Porn Jay» ή PJ και θα δουλέψει το υπόλοιπο του Απριλίου και ολόκληρο το Μάιο.

Ο Kristian von Hornsleth, ο «εγκέφαλος» του μπαρ, ανέφερε ότι «ο χώρος έχει κατακλυστεί από αιτήσεις μιας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια».

«Θα μπορούσε να είναι είτε άντρας, ή γυναίκα – δε μας ενδιαφέρει το φύλο -, και σύντομα θα αρχίσουμε τις συνεντεύξεις. Θέλουμε να έχουμε ήχους από τον κόσμο του πορνό στο μαγαζί. Δεν θέλουμε να ακούμε μια μόνο γυναίκα να ουρλιάζει, γι’ αυτό κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει όσο πιο πολύ γίνεται αυτές τις ταινίες, να επεξεργαστεί τον ήχο και την εικόνα», προσθέτει ο ίδιος.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι για να επιλεγεί κάποιος θα πρέπει να έχει και γνώσεις στη μίξη ήχου.

porn1 porn3 porn4 porn5