Πόσο μακριά θα έφτανες ώστε να εμπνεύσεις κάποιον για να χάσει βάρος; Όποια και αν είναι η απάντηση, ο Adonis Hill – ένας personal trainer από τη Νέα Υόρκη – έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο 35χρονος άντρας, αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσει τους πελάτες του, ήταν να αρχίσει να γίνεται ένα με αυτούς- στα κιλά-, οπότε κιλό το κιλό, έφτασε να «φορτώσει» το σώμα του με επιπλέον 25 κιλά. Σκοπός του; Να ενθαρρύνει με αυτό τον τρόπο, όσους δυσκολεύονταν να χάσουν βάρος, βοηθώντας τους να χάσουν τα περιττά κιλά μαζί.

Ο Adonis, κατάφερε και «έβαλε»25 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες έπειτα από στοίχημα που έβαλε με τη δασκάλα Alissa Kane, όταν εκείνη απευθύνθηκε στον γυμναστή προκειμένου να την απαλλάξει από το περιττό βάρος των 140 κιλών.

Η προσπάθειά του καταγράφηκε σε κάμερα, για λογαριασμό της αμερικανικής σειράς «Fit to Fat to Fit» που παίζει στην καλωδιακή τηλεόραση. Ο Hill λάμβανε 8.000 θερμίδες την ημέρα προκειμένου με αυτό τον τρόπο να «φτάσει» σε κιλά την πελάτισσά του. Για να το πετύχει, σταμάτησε κάθε άσκηση, και η «δίαιτά» του αποτελούνταν από junk food, μπισκότα, πίτσες, hot dogs και αναψυκτικά…

Η προσπάθεια του Hill συγκίνησε την Kane η οποία βρήκε την ώθηση που περίμενε, και ξεκίνησε μαζί του ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άθλησης. «Η Alissa αισθάνθηκε άσχημα για μένα», έγραψε ο γυμναστής στο Instagram «Άρχισε να κλαίει!», πρόσθεσε.

Έπειτα από ένα διάστημα τεσσάρων μηνών, τόσο ο Adonis όσο και η Alissa κατάφεραν να χάσουν τουλάχιστον 26 κιλά.

«Πιθανότατα δεν θα το πιστέψετε, αλλά και η Alissa ήταν κίνητρο για μένα», έγραψε περιχαρής ο γυμναστής.

axmakdafn1 axmakdafn2 axmakdafn3 axmakdafn4 axmakdafn5

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.