Ένας άνδρας δολοφόνησε τη φίλη του και απήγαγε τα δύο ανήλικα παιδιά της, σκοτώνοντας το ένα στη συνέχεια. Δύο μικρά παιδιά, που ίσως και να έμεναν σε κλουβιά ζώων, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο τροχόσπιτο, όπου διέμενε το ζευγάρι, ή πιθανώς αυτά να χρησιμοποιούνταν για άλλους λόγους…

Πιο αναλυτικά, το έγκλημα έγινε στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πατέρας της 35χρονης, Callie Burnett, επισκέφθηκε το τροχόσπιτο που έμενε η κόρη του, επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Τότε, τη βρήκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, ενώ απουσίαζε τόσο ο 36χρονος φίλος της, Daniel Callihan, όσο και οι δύο κόρες της, ηλικίας 4 και 6 ετών.

Ο πατέρας της 35χρονης ειδοποίησε τις Αρχές και εκδόθηκε άμεσα Amber Alert. Η αστυνομία εντόπισε τελικά τον Daniel στο Τζάκσον του Μισισιπή, όπου είχε διαφύγει, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο της 35χρονης. Μαζί του ήταν ζωντανή η 6χρονη κόρη της γυναίκας, ενώ η 4χρονη βρέθηκε νεκρή δίπλα στο όχημα που εγκατέλειψε νωρίτερα ο 36χρονος.

Η στιγμή που η αστυνομία συνέλαβε τον Daniel Callihan

Τις έρευνες έχει αναλάβει το FBI, που εκφράζει φόβους ότι το ζευγάρι ή μόνο ο άνδρας ίσως εμπλέκεται σε κύκλωμα trafficking.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τζάκσον, Τζόζεφ Γουέιντ, δήλωσε σχετικά ότι «εδώ μπορεί να έχουμε να κάνουμε με εμπορία ανθρώπων. Στο τροχόσπιτο βρήκαμε κλουβιά ζώων, όπου θα μπορούσε να χωρέσει ένα παιδί».