Την «τέλεια ζωή» νόμιζε ότι βίωνε μια παραδοσιακή νοικοκυρά που ήταν κλεισμένη σπίτι για να μαγειρεύει και να προσέχει τα παιδιά, μέχρι που πήρε διαζύγιο και ανακάλυψε τις αμέτρητες δυνατότητες που υπάρχουν.

Η 34χρονη Ophelia Maraschino από την Αυστραλία σε ηλικία 17 ετών ερωτεύτηκε παράφορα έναν άνδρα και αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια, με την ίδια να φέρνει στον κόσμο δύο παιδάκια μετά από λίγους μήνες.

Έτσι, έμεινε σπίτι φροντίζοντας το νοικοκυριό, όπως να ετοιμάζει φαγητό στον εργαζόμενο σύζυγο, να πλένει τα ρούχα και να προσέχει τα παιδιά τους όταν γυρνούσαν από το σχολείο. Επίσης, εργάζονταν για επτά ώρες την εβδομάδα, ώστε να βγάζει χαρτζιλίκι και να μπορεί να κάνει ορισμένα προσωπικά ψώνια.

«Νόμιζα πως διάλεξα αυτή τη ζωή και ότι ήταν ιδανική», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της The Sun.

Ωστόσο, μεγαλώνοντας είδε τις αμέτρητες δυνατότητες που υπάρχουν, αλλά και την αδικία που βίωνε, αφού δεν μπορούσε το παραμικρό που δεν αφορούσε το νοικοκυριό, ακόμη και να οδηγήσει το δικό της αυτοκίνητο.

Μετά από λίγα χρόνια χώρισε και με δυσκολία στάθηκε στα πόδια της, με την ίδια να αναφέρει πως «έμαθα να ζω ξανά. Ήμουν ενήλικη και αισθανόμουν έφηβη που μάθαινε τη ζωή».

Πλέον, είναι ένα βήμα πριν πάρει το πτυχίο της, έχει βρει σταθερή δουλειά και πριν λίγο καιρό έβγαλε δίπλωμα οδήγησης.

Επίσης, σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, προειδοποίησε τις νεαρές και όχι μόνο γυναίκες αναφέροντας: «Μην πέφτετε στην παγίδα της παραδοσιακής νοικοκυράς. Είναι άλλο πράγμα να φροντίζεις την οικογένεια σου και άλλο να είσαι υπεύθυνη για τα πάντα, ώστε να μην ασχοληθούν άλλοι».

@ophelia.maraschino

There aren’t fully grown adults making tradwife content because we’re all too busy recovering from that kind of relationship and trying to build a life for ourselves #tradwife #storytime #sahm #relationships

♬ original sound – Ophelia