Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια δίκης, καθώς μια δικαστής λίγα λεπτά μετά την τελική της ετυμηγορία ένωσε με τα δεσμά του γάμου τον καταδικασμένο άνδρα με την αγαπημένη του.

Ο γάμος τελέστηκε σε αίθουσα δικαστηρίου της Νέας Υόρκης από τη Melina McGuinnigle, η οποία λίγο νωρίτερα είχε κρίνει ένοχο τον 35χρονο γαμπρό, Anthony Santiago, από το Οχάιο των ΗΠΑ για συνέργεια σε διάρρηξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο άνδρας επισκέφθηκε ένα ανδρόγυνο στο σπίτι τους, στο North Syracuse, τον Ιούνιο του 2022, για να πουλήσει το όχημά του. Κατά τη συζήτηση που είχαν για την τιμή, παρατήρησε πως το ζευγάρι ήταν χρήστες μαριχουάνας και μάλιστα είχαν σημαντική ποσότητα στην κατοχή τους.

Λίγες μέρες αργότερα, λοιπόν, μαζί με τον 17χρονο Malik Shabazz και τον 31χρονο Andres Arzola-Torrewho εισέβαλαν στο σπίτι, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα το ζευγάρι και τα δύο παιδιά του. Υπό την απειλή όπλων απέσπασαν τη μαριχουάνα και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, χωρίς να βλάψουν κάποιον.

Οι Αρχές, όμως, εντόπισαν τους τρεις διαρρήκτες, με τον Anthony Santiago να καταδικάζεται πριν από λίγες μέρες.

Με βάση το δημοσίευμα, ο 35χρονος γνώριζε ότι θα φυλακιστεί, καθώς είχε τρεις καταδίκες σε βαθμό κακουργήματος για επίθεση στο Οχάιο. Έτσι, παρακάλεσε τη δικαστή να τον παντρέψει με την αγαπημένη του, Victoria, προτού βρεθεί πίσω από τα κάγκελα, κάτι που έκανε η Melina McGuinnigle μετά την ανακοίνωση της τελικής ετυμηγορίας.