Με τον χειρότερο τρόπο πέρασε ένας άνδρας την ημέρα των ερωτευμένων, γιατί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανακάλυψε την απιστία της συζύγου του και μάλιστα πως «ποθεί τρελά» τον εραστή της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα ξεκίνησε να συμπεριφέρεται παράξενα το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήταν νευρική, ενώ περνούσε αρκετό χρόνο στο κινητό της. Εντούτοις, ο σύζυγος δεν έδωσε σημασία, θεωρώντας πως οφείλεται σε άγχος, επειδή εκείνη σπούδαζε ιατρική και σε λίγο καιρό θα έπαιρνε το πτυχίο της.

Την ημέρα των ερωτευμένων λοιπόν, της πρότεινε ένα αισθησιακό μασάζ και εκείνη δέχτηκε, αλλά αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια. Τότε, ο άνδρας από περιέργεια άνοιξε το κινητό της, ώστε να δει αν μπορούσε να απαλύνει το στρες που θεωρούσε πως βίωνε.

Όμως, τότε αντίκρισε τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασε με έναν συνάδελφο της, ενώ βρήκε και γυμνές φωτογραφίες τους. Μάλιστα, τού έκανε εντύπωση το γεγονός πως ο εραστής ήθελε να τερματίσει την παράνομη σχέση, γιατί αισθανόταν άβολα με την απιστία, ενώ η σύζυγός του τον παρακαλούσε να μείνει κοντά της.

Άντρας σε απόγνωση κάθεται σε καναπέ

Έτσι, ξύπνησε τη γυναίκα, η οποία με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε τον δεσμό με τον συνάδελφο, αλλά τον χαρακτήρισε ασήμαντο και ισχυρίστηκε πως μόνο μια φορά έκαναν σεξ στο πάρκινγκ της δουλειάς.

Ο άντρας προσποιήθηκε πως τη συγχώρεσε και εξιστόρησε την ιστορία του στο Reddit, ζητώντας τρόπο για να «πάρει το αίμα του πίσω». Εντούτοις, αρκετοί χρήστες τον συμβούλεψαν να ζητήσει αμέσως διαζύγιο, αναφέροντας ότι «δεν θα βοηθήσει σε κάτι η εκδίκηση. Απλά θα γιγαντώσει το χάος που βιώνεις τώρα».