Η «εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» λέει ένα ρητό και μια γυναίκα το πήρε στα σοβαρά, αφού μαγειρεύει κάθε φορά που τσακώνεται με τον σύζυγο, ώστε να πάρει «το αίμα της πίσω».

Η Jessica Ireland που είναι παντρεμένη με τον Trent Ireland και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, υποστήριξε ότι είναι «καλή μαγείρισσα» και ξέρει να «μαγειρεύει εκπληκτικά». Ωστόσο, φτιάχνει στο σύζυγο να πιάτα που μισεί, όποτε δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, όπως να καθαρίσει το σπίτι, κάτι που γίνεται σε τακτική βάση.

«Απολαμβάνω την αηδιασμένη έκφραση του. Μαγειρεύω πολύ καλά, αλλά γνωρίζω πως αρκετά από αυτά που φτιάχνω δεν του αρέσουν. Έτσι, κάνω τα πιάτα που αγαπώ και αυτός μισεί, αν μου σπάσει τα νεύρα», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, σύμφωνα με την The Sun.

Η γυναίκα λοιπόν, συνήθως φτιάχνει πιάτα που περιέχουν τσίλι το οποίο μισεί ο Trent, όπως τσίλι με πατάτες ή με κεφτεδάκια.

«Τίποτα από αυτά δεν του αρέσει, αλλά δεν με νοιάζει. Να αναλάβει τις ευθύνες του, αν θέλει να τρώει καλύτερα», υποστήριξε η Jessica και πρόσθεσε ότι αποτελεί αστείο μεταξύ τους, με τον σύζυγο να μην ενοχλείται.

Όμως, πολλοί σχολιαστές στο TikTok επικρίνουν τη συμπεριφορά της και τονίζουν πως θέλει ψυχολόγο και να φτιάξει την επικοινωνία με τους ανθρώπους ή να χωρίσει. «Αν τον αγαπάς και θες να τον εκδικείσαι συνέχεια, φαντάσου να τον μισούσες», ανέφερε ένα σχόλιο, με ένα άλλο άτομο να προσθέτει πως «επειδή δεν αντιδρά, δεν σημαίνει πως του αρέσει. Μην ξεχνάς είστε παντρεμένοι με παιδιά…».