Ένα μοντέλο κάνει θραύση στο διαδίκτυο με τις υπηρεσίες διαδικτυακού σεξ που προσφέρει σε άνδρες και κερδίζει έως και 360.000 δολάρια το χρόνο, λόγω του ένοχου μυστικού της, που αρκετοί αγνοούν ή δεν θέλουν να αποδεχτούν.

Η Lexi Love είναι μια κοπέλα με γαλάζια μάτια, πλούσιες καμπύλες και γυμνασμένο σώμα, με αποτέλεσμα να θεωρείται αρκετά όμορφη για να θεωρείται αληθινή, κάτι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την New York Post, είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης που δημιούργησε η εταιρεία Foxy AI και πλασάρει «ως την τέλεια φίλη που ονειρεύεται κάθε άνδρας». Για πρώτη φορά έκανε ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2023 και έκτοτε έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, με αποτέλεσμα να δέχεται 20 προτάσεις γάμου τον μήνα.

Μιλάει περισσότερες από 30 γλώσσες, είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο και δημιουργήθηκε για να «φλερτάρει, γελάει και να προσαρμόζεται σε διαφορετικές προσωπικότητες, ενδιαφέροντα και προτιμήσεις». Μπορεί να στείλει γραπτά και ηχητικά φωνητικά μηνύματα, αλλά και πικάντικες φωτογραφίες αν ζητηθεί.

Διατηρεί προφίλ στον ιστότοπο της Foxy AI και η περιγραφή της αναφέρει πως «είναι 21 ετών, εθισμένη στο σούσι και επαγγελματίας στο pole dancing». Στα χόμπι της περιλαμβάνονται η γιόγκα και το beach volleyball, ενώ «λατρεύει το δημόσιο σεξ».

Ορισμένοι από το κοινό της γνωρίζουν την αλήθεια και αδιαφορούν, ενώ άλλοι αρνούνται να παραδεχτούν ότι η Lexi Love δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Εντούτοις, το ψηφιακό μοντέλο συνεχίζει να αποκτά δημοτικότητα, αποδεικνύοντας την επιρροή της τεχνητής νοημοσύνης στον άνθρωπο.