Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι την τρολάρουν επειδή δεν ξυρίζεται εδώ και έξι μήνες.

Η 22χρονη Taylor Michelle ανέφερε ότι άρχισε να αναρωτιέται γιατί οι γυναίκες ενθαρρύνονται να ξυρίζουν τις τρίχες του σώματός τους σε νεαρή ηλικία. Το μοντέλο από τη Γιούτα δήλωσε στην Daily Star ότι στην ηλικία των 12 ετών, την τράβηξαν στην άκρη και της έδωσαν ένα ξυράφι, καθώς «τα κορίτσια δεν πρέπει να έχουν τρίχες στις μασχάλες», όπως της είπαν.

Σύμφωνα με την ίδια, οι γυναίκες που είχαν τρίχες στο σώμα αντιμετώπιζαν αρνητικές αντιδράσεις από τους γύρω της.

«Ξυριζόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι πρόσφατα, πριν από περίπου έξι μήνες. Μεγάλωσα σε θρησκευτικό περιβάλλον και ζω σε μια έντονα θρησκευόμενη πολιτεία, αλλά καθώς μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι δεν ταυτίζομαι πλέον με αυτή την ομάδα, αν και εξακολουθώ να σέβομαι τις πεποιθήσεις τους», δήλωσε στο βρετανικό Μέσο.

Η 22χρονη ανέφερε ότι αποφάσισε να σταματήσει να ξυρίζεται καθώς είναι ένα «φυσικό απωθητικό» για όσους πιστεύουν ότι έχουν λόγο στο σώμα της. «Αν βλέπουν αρνητικά τις τρίχες του σώματός μου, ξέρω ακριβώς τι είδους άνθρωποι είναι», είπε.

Η δημιουργός περιεχομένου, η οποία έχει 87.000 διαδικτυακούς ακόλουθους, δήλωσε ότι ελπίζει να αποτελέσει πρότυπο για άλλους που μαθαίνουν να αποδέχονται το σώμα τους.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί «σχόλια μίσους» για τη νέα της εμφάνιση και μπορεί να καταλάβει πότε κάποιος αισθάνεται «άβολα» κοντά της εξαιτίας των τριχών του σώματός της.

«Ωστόσο, έχω μάθει να απομακρύνομαι από την αρνητικότητα. Είμαι σίγουρη ότι εξακολουθούν να λέγονται πράγματα πίσω από την πλάτη μου, αλλά τείνω να επικεντρώνομαι στα θετικά σχόλια», είπε.

Η ίδια σημείωσε ότι δεν είναι σίγουρη αν θα ξυριστεί ποτέ ξανά.

Οι τρίχες του γυναικείου σώματος αποτέλεσαν θέμα συζήτησης την περασμένη εβδομάδα μετά την εμφάνιση της σταρ του Χόλιγουντ, Rachel McAdams, στο Bustle με αξύριστη μασχάλη.