Η Environ Skin Care δημιουργεί προϊόντα που έχουν την ικανότητα να ενισχύσουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος έτσι ώστε να απολαμβάνουμε ένα όμορφο δέρμα για μια ζωή και για να είμαστε

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ!

Η μοναδική beautiful science της Environ περιλαμβάνει εκτός από την βασική της σειρά με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά Skin EssentiA® και την ολοκληρωμένη σειρά σώματος Body EssentiA®.

Μια σειρά με πολυλειτουργικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο και τα οποία προστατεύουν, ενισχύουν τον φραγμό του δέρματος αλλά και απαλύνουν, λειαίνουν, τονώνουν & συσφίγγουν όλο το σώμα.

Περιέχουν έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό συνδυασμό ισχυρών βιταμινών, αντιοξειδωτικών και ενυδατικών παραγόντων που συνεργάζονται για την απόκτηση επιδερμίδας με ομαλότερη και πιο υγιή εμφάνιση!

Πιο συγκεκριμένα ένα από τα συστατικά που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η μοναδική Βιταμίνη Α, ο ακρογωνιαίος λίθος της Environ, η οποία ομαλοποιεί και τελειοποιεί την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Tri-Complex Contouring Cream 125ml

ΤΙΜΗ: €52

Κρέμα σμίλευσης & σύσφιξης σώματος που καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος. Περιέχει έναν τριπλό συνδυασμό δυναμικών συστατικών και βιταμινών που συσφίγγουν, σμιλεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα περιέχει Intenslim™ που ενεργοποιεί τα λιπολυτικά ένζυμα για μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και Phytosonic™ που καταπολεμά το επίμονο τοπικό πάχος. Η βιταμίνη C και το σύμπλεγμα Vexel™SP συσφίγγουν το δέρμα μέχρι 85% και η πανθενόλη με τη βιταμίνη Ε μάχονται την ξηρότητα και το περιβαλλοντικό στρες.

DERMA-LAC® LOTION 200ml

TIMH: €53 

Τονωτική λοσιόν εντατικής ενυδάτωσης, η οποία περιέχει έναν ειδικό επιστημονικό συνδυασμό άλφα υδροξυοξέων, ουρίας και γλυκερίνης, τα οποία επιστημονικά αποδεδειγμένα απαλύνουν και εξομαλύνουν την εμφάνιση ακόμα και της πιο ανομοιόμορφης, τραχιάς και ξηρής επιδερμίδας. Μετά το μπάνιο την αναμειγνύετε με το Vitamin A, C & E Body Oil και μπορείτε να την εφαρμόσετε σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

Vitamin A, C & E Body Oil 100ml

TIMH: €59

Ξηρό, θρεπτικό έλαιο για το πρόσωπο και το σώμα, το οποίο περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμίνης Α, C & Ε και βοηθά στην βελτίωση της ξηρής και φωτογηρασμένης επιδερμίδας. Αναπλάθει το δέρμα, συσφίγγει και βελτιώνει θεαματικά τις κηλίδες, τις ουλές και τις ραγάδες. Ιδανικό και για όσους αντιμετωπίζουν ατοπική δερματίτιδα. Διαθέσιμο και σε ενισχυμένη σύνθεση, Vitamin A, C & E Body Oil Forte, για τους χρήστες Environ που ήδη έχουν χρησιμοποιήσει 3 φορές το Vitamin A, C & E Body Oil!

Cosmetic Body Roll-CIT®

TIMH: €210

Aυτή η μικρο-συσκευή micro-needling μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα προϊόντα στη σειρά σώματος Body EssentiA® για ακόμα καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα. Σώμα πιο ενυδατωμένο, σφριγηλό χωρίς όψη φλοιού πορτοκαλιού!  Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να βοηθήσει όλους αυτούς τους έξυπνους συνδυασμούς που περιέχουν τα προϊόντα Environ να φτάσουν εκεί που το δέρμα τα έχει περισσότερο ανάγκη! Γεννημένο από την πλαστική χειρουργική και από τον πρωτοπόρο του Micro-Needling Dr Des Fernandes Ιδρυτή & Επιστημονικό Διευθυντή της Environ εφαρμόζεται σε καμπυλωτές επιφάνειες του σώματος. 

Ανακαλύψτε την σειρά environskincare.gr

Τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας Environ είναι διαθέσιμα σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής, σε δερματολόγους και σε ιατρεία.