Παρόλο που η Τζένιφερ Γκάρνερ τον περασμένο Απρίλιο έκλεισε τα 50, το πρωινό που απολαμβάνει σε καθημερινή βάση τη διατηρεί φρέσκια και γεμάτη με ενέργεια, κάνοντάς την να φαίνεται αρκετά νεότερη από την ηλικία της. Η ηθοποιός παραμένει σε φόρμα στα 50 διατηρώντας μια διατροφή πλούσια σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ σύμφωνα με το eatthis.com δεν παραλείπει ποτέ να ασκείται.

Όπως αναφέρει το Cosmopolitan, η Γκάρνερ άρχισε να συνεργάζεται με τη διάσημη διατροφολόγο Kelly LeVeque πριν από μερικά χρόνια για να προετοιμαστεί για το ρόλο της στην ταινία Peppermint. Η LeVeque είναι γνωστή για τη δίαιτά της «Be Well By Kelly» και τη φόρμουλα Fab Four. Η φόρμουλα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τεσσάρων στοιχείων που αντιμετωπίζουν την πείνα: πρωτεΐνες, λίπος, φυτικές ίνες και χόρτα.

Τζένιφερ Γκάρνερ

Η Γκάρνερ, μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Fab Four smoothie, ανεβάζοντάς το αμέσως στο Instagram για να εκφράσει το θαυμασμό της. Η λεζάντα της έγραφε: «Μην φοβάστε! Είναι πιο νόστιμο απ’ ό,τι φαίνεται! Άρχισα να συνεργάζομαι με την @bewellbykelly πριν από μερικούς μήνες για να ετοιμαστώ για την ταινία #PEPPERMINTmovie και από τότε πίνω το smoothie της κάθε μέρα για πρωινό».

Η συνταγή για το πρωινό smoothie της Τζένιφερ Γκάρνερ

Το πρωινό smoothie που απολαμβάνει σε καθημερινή βάση η λαμπερή ηθοποιός αποτελείται από σκόνη πρωτεΐνης, λιναρόσπορο, σπόρους chia, βούτυρο αμυγδάλου, γάλα αμυγδάλου, σπανάκι, μύρτιλλα και πάγο.

Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, τα μύρτιλλα είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσουν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Η δίαιτα «Be Well By Kelly» υποστηρίζει το σάκχαρο του αίματος για να περιορίσει την πείνα και τις λιγούρες, οπότε η προσθήκη βατόμουρων έχει νόημα. Επίσης, το Medical News Today εξηγεί ότι τα μύρτιλλα είναι, επίσης, γεμάτα με βιταμίνη C και υποστηρίζουν την πρόληψη του καρκίνου, την ψυχική υγεία και τη διαχείριση του διαβήτη.

Ως μπόνους, το Greatist λέει ότι τα αντιοξειδωτικά στα μούρα βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και μειώνουν το οξειδωτικό στρες που προκαλεί βλάβες στο δέρμα σας. Επίσης, διατηρούν το δέρμα σφριγηλό και ελαστικό.

Η Γκάρνερ είναι τόσο υπέρμαχος των μύρτυλλιων που τα καλλιεργεί ακόμη και στο οικογενειακό της αγρόκτημα, κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από τη συγκομιδή τους.

Το πρωινό smoothie της ηθοποιού, λοιπόν, κρατά το σώμα της γεμάτο ενέργεια και χορτάτο, με την ίδια να παραδέχεται σε συνέντευξή της στο Wired πως «Στην πραγματικότητα μου άρεσε πολύ η δίαιτα, γι’ αυτό και την έχω ακολουθήσει».