Τα βίντεο με τα μυστικά ομορφιάς συνήθως κεντρίζουν το ενδιαφέρον τον χρηστών, καθώς οι άνθρωποι ψάχνουν συνέχεια τρόπους για να περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση. Έτσι, στο TikTok αρχίζει να γίνεται viral ένα βίντεο που αποκαλύπτει τις τρεις μαγικές συμβουλές μιας 70χρονης.

Σύμφωνα με την nypost.com, η influencer ομορφιάς Brittany Allyn στο βίντεο που ανέβασε και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 370.000 προβολές, εμφανίζεται μαζί με την θεία της και εξηγεί πως η δεύτερη έχει «τέλειο δέρμα».

Όπως είπε πρόκειται για απλές και καθημερινές τακτικές, οι οποίες δεν κοστίζουν χρόνο ή χρήματα, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν από όλους, χωρίς κάποιο περιορισμό.

«Πρώτον, δεν τεντώνω ποτέ το δέρμα μου. Σκεφτείτε τα παλιά δερμάτινα παπούτσια, πώς τεντώνονται. Το δέρμα σας θα το κάνει επίσης, είναι σαν αυτά», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να τρίβετε την πετσέτα στο σώμα σας.

«Να σκουπίζεστε με απαλές κινήσεις, χωρίς να τρίβετε την πετσέτα. Μην χρησιμοποιείτε μαντηλάκια για να σκουπίζετε το μακιγιάζ σας», είπε η Brittany για το πρώτο μυστικό της θείας της.

«Νούμερο δύο, πλένω το πρόσωπό μου μόνο τη νύχτα. Χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου πολύ απαλά και πιτσιλάω νερό και μετά τα σκουπίζω απαλά με μια πετσέτα», είπε στη συνέχεια. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «το υπερβολικό πλύσιμο αφαιρεί τα φυσικά έλαια από το δέρμα σου, τα οποία είναι το κλειδί για την πρόληψη των ρυτίδων».

Έπειτα, ως τρίτη και τελευταία συμβουλή, είναι η χρήση προϊόντων ρετινόλης. «Το βάζω στα μάτια μου, στο μέτωπό μου, τα μάγουλά μου, το λαιμό μου και το στήθος μου», είπε και πρόσθεσε «θα το κάνω δεύτερη φορά και, αν νομίζω ότι το χρειάζομαι, τρίτη φορά. Στο στόμα και στα μάτια μου».

«Φωτιά» τα σχόλια

Οι χρήστες αμέσως έσπευσαν να σχολιάσουν και δήλωσαν έκπληκτοι με την ομορφιά της 70χρονης, την οποία χαρακτήρισαν «εκπληκτική».

Μάλιστα, ορισμένοι συνέχισαν να αναπτύσσουν το σκεπτικό γύρω από τις παραπάνω συμβουλές, με ένα άτομο να αναφέρει «μην τεντώνετε το δέρμα είναι πολύ σημαντικό!! Επίσης, μην αγγίζετε την περιοχή κάτω από τα μάτια γιατί είναι πολύ λεπτή!».

Παρόλα αυτά, ορισμένοι διαφώνησαν έντονα και υποστήριξαν πως όλα είναι ψέματα και ότι γίνονται για διαφημιστικούς σκοπούς. «Botox και fillers. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αλλά δεν είναι η ρετινόλη», έγραψε ένας χρήστης.

Η influencer ομορφιάς Brittany Allyn παραδέχτηκε στα σχόλια ότι η θεία της έχει κάνει botox, όμως σημείωσε ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός του βίντεο που ανέβασε. «Γεια σε όλους! Αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένα διασκεδαστικό βίντεο με τις κορυφαίες συμβουλές της για μη χειρουργική επέμβαση», έγραψε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι οι συμβουλές έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.