Η απόχρωση που κατακτά το διαδίκτυο φέτος το καλοκαίρι είναι ζωντανή, με flirty διάθεση και άκρως διασκεδαστική -όλα αυτά που οι περισσότερες προσπαθούμε να είμαστε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Με όλα όσα έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια, πολλές είναι εκείνες που αναζητούν έναν τρόπο να αποβάλουν από πάνω τους τις συνέπειες της καραντίνας και να κάνουν μια νέα αρχή. Ποιος καλύτερος τρόπος, λοιπόν, από μια αλλαγή χρώματος μαλλιών; Ήρθε η ώρα να πάτε στο κομμωτήριο και να γιορτάσετε το καλοκαίρι με το πιο καυτό χρώμα της εποχής -το χάλκινο.

Χάλκινα μαλλιά: Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση

Χάλκινα μαλλιά

Οι ειδικοί στο χώρο συμφωνούν ότι αυτή η τάση βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο Jeremy Tardo δήλωσε στο Byrdie: «Τα καστανοκόκκινα μαλλιά είναι τεράστια τάση αυτή τη στιγμή». Ισχυρίζονται ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε ζεστασιά και φωτεινότητα στα μαλλιά σας, ενώ δηλώνουν πως το χάλκινο χρώμα είναι «η πιο σέξι αδελφή του καστανού και είναι η πιο φωτεινή και ζωηρή αδελφή του σκούρου κόκκινου», σύμφωνα με τον colorist Mark Mileti και όσα δήλωσε στο Byrdie. Τα χάλκινα μαλλιά έχουν κερδίσει και τις influencers σε όλο το TikTok, οι οποίες υιοθετούν την καυτή αυτή τάση όλο και περισσότερο.

Ακόμη και αγαπημένες celebrities έχουν εντοπιστεί να υιοθετούν αποχρώσεις χάλκινων μαλλιών, δίνοντάς μας μεγάλη ποικιλία επιλογών για να πάρουμε ιδέες για τη νέα μας μεταμόρφωσή. Αν και φαίνεται ότι το χάλκινο χρώμα προκάλεσε το ενδιαφέρον μας από το πουθενά, η τάση σημειώνει ανοδική πορεία σιγά-σιγά από τότε που «το μοντέλο Gigi Hadid έβαψε ξαφνικά τα μαλλιά της σε απόχρωση κολοκύθας πέρυσι», σύμφωνα με το L’ Officiel.

Αν και το χάλκινο χρώμα στα μαλλιά δεν είναι μια ολοκαίνουργια τάση, η αναβίωσή του έρχεται με φόρα. Η Kendal Jenner, η Phoebe Dynevor, η Scarlett Johansson και η Lizzo έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει το εν λόγω χρώμα, αναφέρει το Byrdie. Κάποιες celebrities, μάλιστα, δηλώνουν ότι το χάλκινο είναι το χαρακτηριστικό τους χρώμα, όπως η Isla Fisher και η Emma Stone, ενώ άλλες απλά το δοκιμάζουν για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το L’officiel, οι συμπρωταγωνίστριες της Euphoria, Barbie Ferreira και Sydney Sweeney, έχουν υιοθετήσει και οι δύο τα χάλκινα μαλλιά, επιδεικνύοντας διαφορετικές αποχρώσεις του υπέροχου χρώματος. Η SZA εντοπίστηκε, επίσης, να επιδεικνύει ένα χάλκινο afro, αποδεικνύοντας ότι η απόχρωση δείχνει απολύτως εντυπωσιακή σε διαφορετικές υφές μαλλιών.