Παρόλο που το καλοκαίρι του 2021 θα συνεχίσει να είναι λίγο διαφορετικό από εκείνα των προηγούμενων χρόνων, δεν σημαίνει ότι έχει χαθεί κιόλας. Ούτε και η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε όλες τις τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ και να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας.

Παρακάτω θα δείτε τις πιο καυτές τάσεις του καλοκαιριού στο μακιγιάζ που πρέπει ακολουθήσετε αν θέλετε να συμβαδίζετε με την εποχή.

Ηλιοκαμένο δέρμα

Το λαμπερό δέρμα αποτελεί πάντα μια καλή ιδέα, αλλά τίποτα δεν φωνάζει «καλοκαίρι» περισσότερο από το δέρμα και τα μάτια που μοιάζουν ηλιοκαμένα από τον ήλιο. Εφαρμόστε το μπρόνζερ σας τόσο στα ζυγωματικά όσο και στα μάτια σας σαν σκιά και τελειοποιήστε την εμφάνισή σας με ένα highlighter. Προσοχή, ωστόσο, στην υπερβολή!

Φωτεινή ματ σκιά ματιών

Δεν υπάρχει πιο παιχνιδιάρικος τρόπος στο μακιγιάζ που να υποδηλώνει την άφιξη του καλοκαιριού από τις έντονες και χρωματιστές σκιές ματιών. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει ή ανταποκρίνεται στην ψυχολογία σας και προτιμήστε σκιές σε ματ υφή.

Μοβ σκιά ματιών

Ένα από τα χρώματα που σίγουρα θα φορεθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι, το δημοφιλές μοβ αποτελεί ιδανική επιλογή για όσες θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στο μακιγιάζ σας. Από το μοβ της λεβάντας έως το βιολετί, οι αποχρώσεις του μοβ φαίνονται καταπληκτικές σε όλες.

Σατέν κραγιόν

Όχι πολύ γυαλιστερό, αλλά και ούτε αρκετά ματ, το σατέν κραγιόν είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να βάψετε τα χείλη σας το καλοκαίρι του 2021. Το χρώμα είναι λιγότερο πιθανό να λιώσει και να λερωθεί εάν φοράτε μάσκα, καθώς τα συγκεκριμένα κραγιόν συχνά διαθέτουν και ενυδατικά συστατικά που διατηρούν τα χείλη εντελώς απαλά.

Μάτια στο χρώμα του ηλιοβασιλέματος

Αυτή η χαρακτηριστική ώρα λίγο πριν από τη δύση του ηλίου δεν είναι μόνο ιδανική για φωτογράφιση για το Instagram, αλλά αποτελεί και τέλεια επιλογή, και μάλιστα άκρως καλοκαιρινή, για το μακιγιάζ των ματιών σας.