Αν ένα πράγμα έχει συνδυαστεί άρρηκτα στη συνείδηση όλων με το ελληνικό καλοκαίρι αυτό είναι σίγουρα το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, που μόλις το αντικρίσει κανείς του φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

Για όλες εσάς, λοιπόν, που βαρεθήκατε το διαχρονικό γαλλικό, που η αλήθεια είναι ότι έχει την τιμητική του το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε την νέα hot τάση στο μανικιούρ για το καλοκαίρι του 2021 που δεν είναι άλλη από το χρώμα baby blue.

Πρόκειται για ένα χρώμα που έτσι κι αλλιώς αποτελεί τάση γενικότερα, τόσο στη χώρο της μόδας, όσο και στης ομορφιάς, η οποία μας ωθεί να βάλουμε χρώμα στην ζωή και την καθημερινότητά μας, κάτι που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη μετά το δύσκολο χειμώνα που περάσαμε.

Όσες, λοιπόν, δεν θέλετε να πειραματιστείτε με τα ρούχα ή το μακιγιάζ σας και παραμένετε πιστές στις πιο κλασικές επιλογές σας, μπορείτε να τολμήσετε το baby blue στο μανικιούρ σας. Παστέλ, διαχρονικό και άκρως καλοκαιρινό ταιριάζει με όλα τα στυλ και τα χρώματα, ενώ προσθέτει μια αίσθηση φρεσκάδας στην όλη εικόνα σας.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να υιοθετήσετε το baby blue στο μανικιούρ σας είναι πολλοί και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και στυλ. Από το απλό μονόχρωμο σε ματ ή πιο γυαλιστερή εκδοχή, το όμπρε σε συνδυασμό με κάποια άλλη παστέλ απόχρωση, το εναλλακτικό γαλλικό με την χαρακτηριστική λευκή γραμμή σε baby blue, ό,τι και να επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε μέσα στην πιο διαδεδομένη τάση του καλοκαιριού!