Πόσες φορές έχετε καθίσει μόνες σας στον καναπέ με την εξής φράση να αιωρείται στο νου σας: «αφού είμαι καλό κορίτσι, γιατί με εγκατέλειψε;»

Κι αυτό γιατί προσπαθήσατε και κάνατε τα πάντα για εκείνον: ήσασταν συμπονετικές, υποστηρικτικές, κάθε ώρα δίπλα του αλλά στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα; χωρισμός. Και φυσικά ο λόγος πριν το μοιραίο τέλος είναι πάντα ο ίδιος: «Λοιπόν, είσαι καλό κορίτσι είσαι υπερβολικά καλή και μάλλον αυτό το βαριέμαι…».

Η λύση είναι ότι κανένας δεν είναι τέλειος, οπότε πάψτε πια να μεταμορφώνεστε σε μητέρες Τερέζες. Η δημοσιογράφος του Smart Life αναφέρει ότι ίσως η λύση για να βγείτε από το αδιέξοδο, είναι να παρατήσετε τον ορισμό του «καλού κοριτσιού» και να γίνετε ακαταμάχητες.

Ακαταμάχητη δεν σημαίνει άψογη. Αυτό σημαίνει ότι είστε αρκετά τολμηρή για να αποκαλύψετε ποιες είστε στην αρχή της κάθε σχέσης, δηλαδή κάτι σαν το «take it or leave it». Και συνήθως αυτό πάντα πιάνει. Επειδή μια πραγματική γυναίκα που έχει το θάρρος να παραιτηθεί από το «καλό κορίτσι» γίνεται ένας μαγνήτης για τους άνδρες.