Οι αλλαγές συνήθως μας τρομάζουν. Γενικά, οι άνθρωποι επιζητούμε την σταθερότητα καθώς υπάρχει μία σιγουριά στο γνωστό, το ίδιο, το οικείο. Οι περισσότεροι είμαστε πλάσματα της συνήθειας ακόμη και όταν αυτές οι συνήθειες δεν μας κάνουν καλό. Τίποτα δεν μένει σταθερό όμως. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει συνεχώς, το ίδιο και εμείς. Μεταβαίνουμε συνεχώς από τη μία κατάσταση στην άλλη και όλες αυτές οι εναλλαγές επηρεάζουν τόσο τη ψυχολογία μας όσο και το ίδιο μας το σώμα.

Δεν είναι παράλογο να υπάρχει ένας εγγενής φόβος ως προς τις αλλαγές. Ίσως όμως η σημαντικότερη αλλαγή που πρέπει να κάνουμε στη ζωή μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις αλλαγές. Είτε μεγαλώνουμε και παρατηρούμε τις επιδράσεις του χρόνου στην εμφάνισή μας, είτε ωριμάζουμε και μεταβαίνουμε από τη μία κατάσταση στην άλλη, το σημαντικό είναι να αποβάλλουμε τον αρνητισμό και το φόβο που τις συνοδεύουν.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες βιώνουμε αρκετές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας τις οποίες πολλές φορές δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Οι οποιεσδήποτε σωματικές αλλαγές όμως συνοδεύονται από γενικότερες αλλαγές στη ζωή μας και εκεί είναι που θα πρέπει να εστιάσουμε. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, να του δίνουμε το χώρο και το χρόνο που του χρειάζεται για να μεγαλώσει και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας αγκαλιάζοντας τις όποιες αλλαγές στη ζωή μας.

Πρέπει λοιπόν να αγκαλιάσουμε τις αλλαγές, να τις δούμε θετικά και να προσπαθήσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο που θα μας βοηθήσουνε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρώτο βήμα για να το πετύχουμε αυτό είναι να κατανοήσουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Όλες οι γυναίκες βιώνουμε αλλαγές στο σώμα μας, τις σχέσεις μας, την ψυχολογία μας, την καριέρα μας και την εν γένει ζωή μας. Το συναίσθημα μπορεί να είναι πολύ τρομακτικό, ιδιαίτερα αν το περνάμε μόνες μας και δεν έχουμε να το μοιραστούμε με κάποιον. Ειδικά, με κάποια άλλη γυναίκα που έχει περάσει από αυτό το στάδιο και γνωρίζει πώς είναι.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, υπενθυμίζει στις γυναίκες ότι δεν είναι μόνες τους και τις καλεί να αγκαλιάσουν τις αλλαγές στη ζωή τους παίρνοντας έμπνευση από τις ιστορίες άλλων γυναικών. Με τη σειρά βίντεο-ομιλιών Triumph Talks – Embrace Change η Triumph υπενθυμίζει πόσο σημαντικό και ουσιαστικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας, βλέποντας θετικά κάθε αλλαγή που έχουμε βιώσει ή αντιμετωπίσει. Στο κάλεσμα της απάντησαν 6 γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη, η Ζέτα Δούκα, η Τάμτα και η Μάντη Περσάκη μιλούν ανοιχτά για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, για το πώς τις αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη. Μας εξηγούν πώς κατάφεραν να τις ενσωματώσουν στην πορεία τους, βάζοντας προτεραιότητα σε όσα έχουν αξία για εκείνες, και πώς αγκάλιασαν κάθε αλλαγή ως κάτι καλό!

Οι εξομολογήσεις αυτών των υπέροχων γυναικών, που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλες εμάς ώστε να κατανοήσουμε τις δικές μας αλλαγές, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον αναδείξουμε στον πρωταγωνιστή της ζωής μας. Ακριβώς όπως η Πηνελόπη, η Σοφία, η Μυρτώ, η Ζέτα, η Τάμτα και η Μάντυ αγκάλιασαν τις δικές τους αλλαγές έτσι μπορούμε και εμείς να πάρουμε τη σκυτάλη και να κάνουμε ακριβώς το ίδιο!

Η καμπάνια έρχεται να ολοκληρώσει το έργο στήριξης που η Triumph έχει αναλάβει από την ίδρυση της. Εξάλλου, η η Triumph δεν μας στηρίζει μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού εδώ και 130 χρόνια δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Πρόσφατα λάνσαρε το Fit Smart ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη. Όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου το Fit Smart θα τις αγκαλιάσει και θα χαρίσει τέλεια εφαρμογή!

Αν λοιπόν χρειάζεσαι μία μικρή έμπνευση μπες στο triumphtalks.gr και μάθε πώς γυναίκες σαν και εσένα βλέπουν με θετική ματιά την κάθε αλλαγή που τις τρομάζει. Χάραξε λοιπόν τη δική σου πορεία με αυτοπεποίθηση, μάθε να ξεχωρίζεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου τιμώντας τις επιλογές σου και γιορτάζοντας έμπρακτα κάθε σου αλλαγή.