Το Bronde θα κυριαρχήσει το 2015 και θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει σε πιο φυσικούς τόνους, τη στιγμή που τα Ombre αρχίζουν σιγά-σιγά μας αφήνουν.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι είδαμε σε όλες τις πασαρέλες με τις τάσεις του 2015 το καστανοκόκκινο να εμφανίζεται δειλά-δειλά, με αποτέλεσμα να αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη, την οποία παραδοσιακά η Ελληνίδα δεν επιλέγει.

Bronde:
Το Bronde χαρίζει φυσικότητα στα μαλλιά. Είναι συνδυασμός του καστανού και του ξανθού και καθώς δεν αφήνει «γραμμές» στα μαλλιά, μπορούμε να αξιοποιήσουμε ακόμα και το φυσικό ξάνοιγμα των μαλλιών από το καλοκαίρι για να το δημιουργήσουμε.

Επιλέξτε να κινηθείτε σε μεσαίες ξανθές αποχρώσεις με βάση το 7 καθώς και ιδανικά το αποδίδουμε με σαντρέ αποχρώσεις. Το Bronde είναι μια τεχνική που πρωτοείδαμε στη Ζιζέλ και παραμένει το απόλυτο trend για το 2015.

Auburn ή αλλιώς καστανοκόκκινο: Αποτελεί την έκπληξη για το 2015. αλλά εν μέρει δικαιολογημένα διότι οι τελευταίες τάσεις προστάζουν φυσικότητα με ξανοίγματα σε μεσαία ξανθά αλλά και σε καστανές βάσεις.

Παρατηρούμε σε πάρα πολλές πασαρέλες να επιλέγουν τις πιο ζεστές καστανές αποχρώσεις που περιέχουν λίγο κόκκινο.

Πολλές επώνυμες επέλεξαν το Auburn και ακόμα περισσότερες θα το τολμήσουν το ως το πιο Hot Color Trend για το 2015.

Bronde ή Auburn; Η απόφαση είναι δική σας…


Θοδωρής Οικονομάκης
Προσωπολόγος – Hairstylist educator

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr