Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας των αλλαγών και των νέων προοπτικών και σχεδίων… Γιατί λοιπόν να αφήσουμε το σπίτι μας έξω από αυτή τη λογική; Αλλάξτε τα χρώματα και μαζί τη διάθεσή σας, δίνοντας έτσι νέα πνοή σε ολόκληρη την αισθητική του χώρου.

Τολμηρό και ζωηρό κόκκινο

Το κόκκινο, παρότι είναι αρκετά ριψοκίνδυνο χρώμα, έχει την ικανότητα να αλλάξει ριζικά οποιονδήποτε χώρο. Εφαρμόστε το με προσοχή στο σαλόνι σας και συνδυάστε το με λευκά έπιπλα ή σε γήινες αποχρώσεις, δίνοντας έτσι ενέργεια, πάθος και ένταση.

Κοριτσίστικο ροζ

Επιλέξτε κουρτίνες στο αγαπημένο χρώμα των κοριτσιών, μερικά μαξιλαράκια στο χρώμα του ροδιού για τους καναπέδες, ελάχιστα διακοσμητικά σε ανάλογες αποχρώσεις και είστε έτοιμες…

Απέραντο γαλάζιο

Βάψτε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι στην αγαπημένη σας γαλάζια απόχρωση, επιλέξτε και ένα όμορφο ριχτάρι για το κρεβάτι, μερικά μαξιλαράκια και δώστε στην κρεβατοκάμαρά σας την απαραίτητη ηρεμία κι αίσθηση χαλάρωσης που χρειάζεστε.

Νεορομαντικό μπαρόκ

Το γαλάζιο στο μπάνιο σε συνδυασμό με μία μπανιέρα με χρυσά ποδαράκια είναι ικανά για να αποδώσουν ένα στιλ μίας άλλης εποχής. Καλαθάκια, ξύλινα αντικείμενα και μαλακά πατάκια και το αποτέλεσμα θα είναι τόσο ζεστό και οικείο, που δεν θα θέλετε να βγείτε από εκεί.

Κομψότητα και στιλ

Το minimal είναι μία τάση που αγαπάμε εδώ και χρόνια και που πιθανόν να αργήσει πολύ να ξεπεραστεί. Οι τοίχοι στις αποχρώσεις της μανόλιας, της κρέμας και της βανίλιας. Οι κουρτίνες εκρού ή στο χρώμα της άμμου και σε ανάλογα χρώματα στο τραπεζάκι του σαλονιού ή στο τραπέζι φαγητού μεγάλες υφασμάτινες λωρίδες. Έπιπλα στο χρώμα του σκούρου ξύλου, αντικείμενα με λιτές γραμμές και λιγοστοί πίνακες μοντέρνας τεχνικής στους τοίχους.

Καθαρότητα και γαλήνη

Ο συνδυασμός, λευκό και υποκίτρινο, όταν εφαρμόζεται στην κρεβατοκάμαρα, δίνει ένα ονειρικό αποτέλεσμα, γαλήνης, καθαρότητας και απόλυτης ηρεμίας. Ρίγες, γραμμικά μοτίβα και ίσως λίγο διακριτικό καρό, είναι οι καλύτερες επιλογές για τα υφάσματα. Ταπετσαρία με φαρδιές ρίγες πίσω από το προσκέφαλο και πολλά μεγάλα μαξιλάρια και το υπνοδωμάτιο θα γίνει αγνώριστο.

Πηγή: miss.gr