Όταν οι θρεπτικές ιδιότητες ενός ελαίου συνάντησαν τη μοναδική απαλότητα μιας κρέμας, δημιουργήθηκε το Elixir Ultime Crème Fine.

Η Kérastase παρουσιάζει την συνέχεια της θρυλικής σειράς ελαίων. Το Elixir Crème Fine είναι η πρώτη κρέμα ημέρας για τα μαλλιά που επαναφέρει την ελαστικότητα και την απαλότητα στην ίνα της τρίχας δίνοντας απόλυτη ελευθερία κίνησης και λάμψη, χωρίς να τα βαραίνει.

Το Elixir Ultime Box της Kérastase είναι το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο για το 2013!

Το θρυλικό έλαιο Elixir Ultime, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, κυκλοφορεί με δώρο το Elixir Ultime Crème Fine, την πρώτη κρέμα ημέρας μαλλιών, σε συσκευασία travel size. Χαρίστε στους αγαπημένους σας δυο μοναδικά ελιξίρια που αναδεικνύουν την ομορφιά των γυναικείων μαλλιών και επαναφέρουν την απαλότητα και τη λάμψη τους.

«Οι γυναίκες με μακριά μήκη ή πολύ λεπτή τρίχα έχουν πρόβλημα με τα μπερδεμένα μαλλιά τους. Η λύση είναι Elixir Ultime απο την Kérastase», μας είπε ο Γ. Σφακιανάκης, ιδιοκτήτης των Κομμωτηρίων ΤΕΟ.

Μάθετε περισσότερα για το Elixir Ultime Box της Kérastase εδώ.

Χριστουγεννιάτικο Tip από τον Γ. Σφακιανάκη: Αλλάξτε τον τρόπο που ξεμπερδεύετε ως τώρα τα μαλλιά σας και ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω. Βουρτσίστε πολύ καλά τα μαλλιά πριν κοιμηθείτε, όπως τον παλιό καλό καιρό!

Απολαύστε το νέο Elixir Ultime Crème Fine στα κομμωτήρια TEO HAIR DESIGN στη Γλυφάδα και την Κηφισιά.