Μια από τις γυναίκες που έχουν γίνει στις μέρες μας ινδάλματα για όλους τους σωστούς λόγους, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι ένας ισορροπημένος άνθρωπος με στόμα που στάζει σοφία.

Σπανίως συναντάς μια τέτοια προσωπικότητα που φαίνεται να εμπνέει τους πάντες γύρω της, τόσο με τις ιδέες όσο και τις πράξεις της.

Ως η πρώτη αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία, η Μισέλ κατάφερε να κλέψει μέρος της λάμψης και από τον σύζυγό της ακόμα, τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ, καθώς είναι μια πολυτάλαντη προσωπικότητα που δεν μένει στη σκιά κανενός.

Δικηγόρος, συγγραφέας και υπέρμαχος κάθε ανθρώπου που υφίσταται καταπίεση, η Μισέλ έχει μια καλή συμβουλή για τα πάντα. Ακόμα και για τη μόδα! «Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας», μας λέει, και αυτό ακριβώς κάνει κι εκείνη. Αυτός είναι ο μόνος κανόνας καλού γούστου που ακολουθεί, να επιλέγει ρούχα μέσα στα οποία αισθάνεται άνετα και όμορφα.

Παρά το γεγονός δηλαδή ότι κινούνταν στα μεγαλύτερα σαλόνια της διεθνούς πολιτικής, εκεί που η δημόσια εικόνα αποκτά μια άλλη σημασία. Η Μισέλ ήταν και παραμένει καλοντυμένη και σικάτη χωρίς να θυσιάζει το γούστο και την προσωπικότητά της. Ή να χάνει τελικά τον εαυτό της μέσα στις επιταγές του πρωτοκόλλου…