Η συμβουλή μόδας της Μισέλ Ομπάμα για να αλλάξετε τρόπο ζωής

Ντύνεστε για τους άλλους ή για σας;


ΓΥΝΑΙΚΑ
10:00
29/09/2019
Η συμβουλή μόδας της Μισέλ Ομπάμα για να αλλάξετε τρόπο ζωής
12
loading

Μια από τις γυναίκες που έχουν γίνει στις μέρες μας ινδάλματα για όλους τους σωστούς λόγους, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι ένας ισορροπημένος άνθρωπος με στόμα που στάζει σοφία.

Σπανίως συναντάς μια τέτοια προσωπικότητα που φαίνεται να εμπνέει τους πάντες γύρω της, τόσο με τις ιδέες όσο και τις πράξεις της.

Ως η πρώτη αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία, η Μισέλ κατάφερε να κλέψει μέρος της λάμψης και από τον σύζυγό της ακόμα, τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ, καθώς είναι μια πολυτάλαντη προσωπικότητα που δεν μένει στη σκιά κανενός.

Δικηγόρος, συγγραφέας και υπέρμαχος κάθε ανθρώπου που υφίσταται καταπίεση, η Μισέλ έχει μια καλή συμβουλή για τα πάντα. Ακόμα και για τη μόδα! «Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας», μας λέει, και αυτό ακριβώς κάνει κι εκείνη. Αυτός είναι ο μόνος κανόνας καλού γούστου που ακολουθεί, να επιλέγει ρούχα μέσα στα οποία αισθάνεται άνετα και όμορφα.

Παρά το γεγονός δηλαδή ότι κινούνταν στα μεγαλύτερα σαλόνια της διεθνούς πολιτικής, εκεί που η δημόσια εικόνα αποκτά μια άλλη σημασία. Η Μισέλ ήταν και παραμένει καλοντυμένη και σικάτη χωρίς να θυσιάζει το γούστο και την προσωπικότητά της. Ή να χάνει τελικά τον εαυτό της μέσα στις επιταγές του πρωτοκόλλου…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

12
σχόλια
 1. avatar Ελααααα

  Εμαθε κ η ουγκα ουγκα να ντυνετάι ημαρτον

 2. avatar Τόνο Μάσας.

  Δεν υπάρχει σύγκριση. Η Μελάνια όμορφη γυναίκα , δεν μιλάει δέχεται μια κουβέντα παραπάνω και κάποιες απιστίες χωρίς να αντιδρά. Τι άλλο να θέλει ένας άντρας από μία γυναίκα?:))
  Οσο για την Μισέλ ολο μπουρου μπουρου, χαχανιζε, ξεπόρτιζε, έτρωγε άνοστες αηδίες που τις επέβαλε και στους άλλους και όταν ο Ομπάμα της θύμιζε τα συζυγικά της καθήκοντα του έλεγε αχ δεν μπορώ έχω να γράψω το βιβλίο μου "γιατί να γεννάνε μόνο οι θηλυκές κότες τα αυγά."
  Άσε μας ρε κοπελιά.

  1. avatar Μελάνια και Μισέλ

   Η Μελάνια σε κάποια από τις π@@$#ζες του Τραπμ θα τον γνώρισε. Αμοιβαίο το όφελος: εκείνος έχει μια ωραία βιτρίνα, εκείνη προερχόταν από το κομμουνιστικό μπλοκ, ευκαιρία να πιάσει την καλή. Ενώ οι Ομπάμα ήταν συμφοιτητές στη Νομική,.. Μια κάποια δοαφορά...Λέω τώρα....

  2. avatar Σάνο Μάσας

   Η γυναίκα σου το ξέρει;;;;;

  3. avatar Έ όχι

   και κοπελιά...

   1. avatar Τόνο Μάσας.

    Δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος.

 3. avatar φωφω

  Οι ερμηνείες τού ντυσίματος: επαγγελματικός χώρος=o επιβαλλόμενος, προσωπικός χώρος=ελεύθερος, καθημερινός χώρος=πριν το όριο τού ατημελητου, εμφανισιακος χώρος=εντυπωσιακός. O καθρέφτης είναι o ενδιάμεσος πόλος,για να τα βρει κάθε γυναίκα με τον εαυτό της.

 4. avatar Τόνο Μάσας.

  Δεν λέω καλή, σοφή και άγια είναι η Μισέλ αλλά Μελάνια δεν είναι.:))

  1. avatar Μισέλ

   Η Μελάνια είναι πανέμορφη. Όμως, μουγγή (έχεις ακούσει ποτέ τη φωνή της;) κρυμμένη πίσω από τον Τραμπ, δέχεται τις προσβολές του από τις απιστίες του. Μηδέν εις το πηλίκον ως πρώη κυρία, παρά μόνο γλάστρα. Η Μισέλ ήταν προσωπικότητα. Είχε άποψη, έβγαινε και την έλεγε, έκανε δράσεις, είχε χιούμορ, έδειχνε τη συντροφικότητά της. Το βιβλίο της πούλησε εκατομμύρια. Πώς μπορούν να συγκριθούν αυτές οι δύο γυναίκες; Δεν μιλάμε για εξωτερική ομορφιά. Μιλάμε για εσωτερική ομορφιά.

   1. avatar Το παλουκάκι.

    Από που προκύπτει ότι μία πρώτη κυρία πρέπει καλά και ντε να ακούγεται και να φαίνεται; Το μόνο που έχει κάνει η εκάστοτε 'πρώτη κυρία' είναι να παντρευτεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Και ήθελα πολύ να δω πόσα εκατομμύρια αντίτυπα θα πουλούσε το βιβλίο της λεγάμενης αν το κυκλοφορούσε με το πατρικό της επώνυμο και όχι ως Ομπάμα.

    1. avatar @πλαουκάκι

     Την εμπειρία της ως Ομπάμα και ως πρώτη κυρία περιγράφει. Δεν ζούσε μόκο στα πίσω διαμερίσματα.

     1. avatar Το παλουκάκι.

      Να επανέλθω με το ίδιο ερώτημα γιατί φαίνεται ήταν δυσνόητο: που το λέει ότι η κάθε πρώτη κυρία έχει κάτι να μας πει;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει