Μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια, η πιο δημοφιλής κάτοικος του Μαλιμπού της Καλιφόρνια αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Το τριώροφο ροζ σπίτι της Barbie, το γνωστό Dreamhouse, «πωλείται»! Για πρώτη φορά ανοίγουν οι πόρτες του Dreamhouse προσφέροντας την ευκαιρία στους θαυμαστές της να επισκεφθούν και να θαυμάσουν το ροζ σπίτι!

Το κουκλόσπιτο των ονείρων μας

Για 41 χρόνια, το διάσημο κουκλόσπιτο της Barbie, το Dreamhouse, υπήρξε φανταστικό ορόσημο του Μαλιμπού, καθώς και ένα από τα πιο περιζήτητα κουκλόσπιτα. Το πρώτο κουκλόσπιτο της Barbie κυκλοφόρησε το 1962, δίνοντας στα κορίτσια την ευκαιρία να «παίξουν με το σπίτι της Barbie », δημιούργημα της Ruth Handler.

Πωλείται το Dreamhouse
Μετά από δεκαετίες στο Μαλιμπού, η Barbie είναι έτοιμη για μια αλλαγή και αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της. Έτσι, προσέλαβε τον κορυφαίο κτηματομεσίτη διασήμων, Josh Altman. Το τριώροφο Dreamhouse έχει έκταση 700 τμ και αποτιμάται σε 25 εκατομμύρια δολάρια*, όντας το μόνο σπίτι στο Μαλιμπού με πραγματικά απεριόριστη θέα στον ωκεανό.

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, ο Altman έχει συμπεριλάβει το Dreamhouse στο Trulia (NYSE: TRLA), την κορυφαία πλατφόρμα για αγοραστές, πωλητές, ενοικιαστές και επαγγελματίες ακίνητων περιουσιών. Για να δείτε τη λίστα επισκεφθείτε το Trulia.com / Barbie.

Η Dream Team των σχεδιαστών
Για την ανεύρεση του νέου της σπιτιού, η Barbie ξεκινάει παγκόσμια περιοδεία έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα σχεδιαστών που θα τη συμβουλεύσουν για να αποφασίσει πιο θα είναι το επόμενο σπίτι της.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Barbie έχει υπάρξει μούσα και πηγή έμπνευσης εκατοντάδων σχεδιαστών και στιλιστών, έχοντας αναπτύξει άψογες σχέσεις μαζί τους. Φέτος, η Barbie περιβάλλεται από γνωστούς σχεδιαστές που θα τη βοηθήσουν να φτιάξει το νέο σπίτι των ονείρων της. Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει τη διάσημη σχεδιάστρια Lulu Dekwiatkowski, την Celerie Kemble και την Trina Turk.

Παγκόσμια Εμπειρία με τη Barbie
Οι πόρτες του Dreamhouse θα ανοίξουν για πρώτη φορά με την καμπάνια «Η εμπειρία του Dreamhouse της Barbie», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ και το Βερολίνο της Γερμανίας τον Μάρτιο.
Εμπνευσμένη από το web series, Barbie™ Life in the Dreamhouse, η διαδραστική αυτή εγκατάσταση επιτρέπει στις φίλες της να θαυμάσουν το σπίτι της. Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.barbiedreamhouse.com.

Οι φίλες της Barbie μπορούν να αποκτήσουν πλήρη ψηφιακή πρόσβαση στο Dreamhouse με το τρίτο μέρος του web series «Barbie™ Life in the Dreamhouse». Το χιουμοριστικό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές τη Barbie, τους φίλους, τα αξιολάτρευτα κατοικίδια, τις αδερφές της και τον παντοτινό της αγαπημένο, Ken, έχει περισσότερους από 300 εκ. θεατές και μεταφράζεται ήδη σε 21 γλώσσες. Η επίσημη ιστοσελίδα Barbie.com έχει 13 εκ. μοναδικούς επισκέπτες το μήνα παγκοσμίως.

Τα κορίτσια μπορούν να περιηγηθούν στον κόσμο του στυλ και της μόδας εν πλω, με τη Royal Carribbean International και το «Barbie Premium Experience». Διαθέσιμο από το Μάρτιο, το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στα κορίτσια να κοιμούνται σε καμπίνες Barbie, να συμμετάσχουν σε ένα tea party Barbie και να σχεδιάσουν ρούχα για την αγαπημένη τους φίλη.

Mega Bloks and Barbie είναι ο νέος τρόπος που επιτρέπει στα κορίτσια να χτίσουν, να σχεδιάσουν και να διακοσμήσουν το δικό τους κόσμο Barbie και είναι η πρώτη συλλογή για κατασκευές που προορίζεται για κορίτσια. Η ολοκληρωμένη σειρά, η οποία περιλαμβάνει το Dreamhouse, ενθαρρύνει τα κορίτσια να δημιουργήσουν τον παραμυθένιο κόσμο της Barbie, κομμάτι – κομμάτι.

Αυτό το φθινόπωρο, τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόσφατα σχεδιασμένο Dreamhouse, το οποίο είναι εξοπλισμένο με δύο ροζ ανελκυστήρες.

Το 2013, το Barbie  Dreamhouse είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει το ιδανικό δώρο για τα κορίτσια.

Επισκεφθείτε τη Barbie στο Facebook για τις τελευταίες ενημερώσεις.

*Το ποσό των 25 εκ. δολαρίων δεν είναι πραγματικό αλλά μέρος του σεναρίου της ιστορίας Barbie Dreamhouse.