Οι περισσότεροι άντρες δυσκολεύονται να διαλέξουν δώρα για τις αγαπημένες τους, ειδικά όταν πρόκειται για την «πολυφορεμένη» γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Από τη μία δε θέλουν τα «νερόβραστα» με καρδούλες, σοκολατάκια, εσώρουχα, αρκουδάκια και τα λοιπά αλλά από την άλλη δε θέλουν να θεωρηθούν και «σπάγκοι» και αρκετοί καταφεύγουν στα… κοσμηματοπωλεία!

Φαίνεται όμως ότι τελικά τα πράγματα είναι πιο εύκολα και φυσικά… εντελώς ανέξοδα!

Όσοι σκέφτεστε να επιλέξετε τη λύση… «κόσμημα» για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ίσως θα έπρεπε να διαβάσετε την παρακάτω έρευνα προτού βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη, όπως κάθε χρόνο, από τον οργανισμό British Heart Foundation στο πλαίσιο της καμπάνιας «Love Notes» για τη συγκέντρωση χρημάτων, το μόνο που θέλουν οι γυναίκες για την ημέρα των ερωτευμένων είναι… μια αγκαλιά!

Εννέα στις δέκα αν είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ρομαντική κίνηση αγάπης από ένα πολυτελές δώρο σε μικρό ή μεγάλο κουτάκι, δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν την αγκαλιά και ένα ερωτικό σημείωμα ή ποίημα.

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνες που δεν αρκούνται σε μια τρυφερή αγκαλιά, και αντί για πανάκριβα κοσμήματα θα προτιμούσαν ο σύντροφός τους να τους έκανε έκπληξη οργανώνοντας ένα ταξιδάκι για την ημέρα των ερωτευμένων!